Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kurulumu iptal et, onu tikleyip tekrar başlat. Şu an boşuna beklersin. Kurulduğu yerde dosya kalırsa onları da sil kurulumdan önce.
En baştaki ram kutucuğunu tiklemeniz lazımdı. Tiklediniz mi?
Hayır tiklemedim. Onu tiklemek RAM kullanımını maksimum 2 GB sınırlandırıyor, daha yavaş repackleniyor.En baştaki ram kutucuğunu tiklemeniz lazımdı. Tiklediniz mi?
Kurulumu iptal et, onu tikleyip tekrar başlat. Şu an boşuna beklersin. Kurulduğu yerde dosya kalırsa onları da sil kurulumdan önce.
O aksine daha da yavaşlatmıyor muydu ya?Kurulumu iptal et, onu tikleyip tekrar başlat. Şu an boşuna beklersin. Kurulduğu yerde dosya kalırsa onları da sil kurulumdan önce.
Hayır tiklemezse böyle takılıp kalıyor. Nedenini bilmiyorum mantıken dediğiniz gibi olması lazım. Ama yılların tecrübesi çok şükür.
FitGirl mi kaldı? Çok hantal, kurulumda çok sıkıntı yapabiliyor. Elamigos gibi dağıtımları deneyin.
@Michael MYERS Hocam durum şu anda böyle. Konu onaylanmadan önce kurulumu iptal edip yeniden başlattım. Tiki işaretlemedim. Sizce bekleyeyim mi yoksa yeniden başlatayım mı?
Dosya Ekleri
Sırf bunun yüzünden tüm hard repackerlardan soğudum, steamrip'ten indiriyorum artık, setupla bile uğraşmıyorum.FitGirl mi kaldı? Çok hantal, kurulumda çok sıkıntı yapabiliyor. Elamigos gibi dağıtımları deneyin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-