O eleman da birakti zaten, deli kadin.Denuvo crack yapan tek kişi vardı o yapmamıştı şimdi yeni crack yapan bir takım var onlar bu oyunla başlamış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Denuvo crack yapan tek kişi vardı o yapmamıştı şimdi yeni crack yapan bir takım var onlar bu oyunla başlamış.
Bildiğim kadarıyla EA, Crack'e karşı sağlam bir firma. Yanlış mıyım?
- Makaleler
- 1
EA sırf zamanında korsan oynanmasın diye Simcity'e online bağlantı zorunluluğu koyan firma doğrudur ama buradaki durum daha çok denuvoyla alakalı her bir crack'in tersine mühendislikle yapılması gerekiyor.Bildiğim kadarıyla EA, Crack'e karşı sağlam bir firma. Yanlış mıyım?
Boşuna DRM koyuyorlar, zaten eninde sonunda kırılacak bu oyunlar.
Boşuna DRM koyuyorlar, zaten eninde sonunda kırılacak bu oyunlar.
Eninde sonunda dediğin de 8 yıl sonra yani EA'nın FIFA 16'dan bir geliri kalmamış etmemiş. FIFA 25 ilk haftadan kırılmadı ki sonuçta.
Eninde sonunda dediğin de 8 yıl sonra yani EA'nın FIFA 16'dan bir geliri kalmamış etmemiş. FIFA 25 ilk haftadan kırılmadı ki sonuçta.
Genel olarak söylüyorum, Denuvo'yu kırmak daha zor ama standart DRM yöntemleri kolayca kırılıyor.
Ayrıca zaman geçince StarForce örneğinde olduğu gibi, Windows çökerten bir hale gelebiliyor.
Onlar da biliyor kırılacağını. Amaç zaman kazanmak. Kırılana kadar satacağını satıyor.Boşuna DRM koyuyorlar, zaten eninde sonunda kırılacak bu oyunlar.
- Makaleler
- 6
Sonda bi' "Şuradaki linkten; sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz..." beklerdim abi... (!)
Adam sana kıran kişinin adını vermiş zaten. Bulmak senin görevin.Sonda bi' "Şuradaki linkten; sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz..." beklerdim abi... (!)