elweald Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 303 Beğeniler 88 Yer İstanbul Bugün 20:33 #1 Arkadaşlar merhaba, görselde attığım hatayı alıyorum, sebebi ne olabilir? https://fitgirl-repacks.site/ bu siteden indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 21:15
Arkadaşlar merhaba, görselde attığım hatayı alıyorum, sebebi ne olabilir? https://fitgirl-repacks.site/ bu siteden indirdim.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.673 Çözümler 79 Beğeniler 5.718 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 20:35 #2 Antivirüsün gerekli dosyaları silmiş. Artı 0 Eksi
KS KS elweald Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 303 Beğeniler 88 Yer İstanbul Bugün 20:36 #3 Michael MYERS dedi: Antivirüsün gerekli dosyaları silmiş. Genişletmek için tıkla... İkinci yüklemede hepsini kapattım aslında. Bir Windows'un kendi virüs programı mevcut zaten tam olarak neleri kapatmak gerekiyor. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Antivirüsün gerekli dosyaları silmiş. Genişletmek için tıkla... İkinci yüklemede hepsini kapattım aslında. Bir Windows'un kendi virüs programı mevcut zaten tam olarak neleri kapatmak gerekiyor.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.673 Çözümler 79 Beğeniler 5.718 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 20:37 #4 elweald dedi: İkinci yüklemede hepsini kapattım aslında. Bir Windows'un kendi virüs programı mevcut zaten tam olarak neleri kapatmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne var ne yok kapatman gerekiyor. Tek tıkla yapmak istersen defendercontrol kullanabilirsin. Korsan oyun oynuyorsanız kullanmayın şu zımbırtıları. Başarıyla kurarsın sonra antiyi açarsın yine siler uğraş dur sonra. Artı 0 Eksi
elweald dedi: İkinci yüklemede hepsini kapattım aslında. Bir Windows'un kendi virüs programı mevcut zaten tam olarak neleri kapatmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne var ne yok kapatman gerekiyor. Tek tıkla yapmak istersen defendercontrol kullanabilirsin. Korsan oyun oynuyorsanız kullanmayın şu zımbırtıları. Başarıyla kurarsın sonra antiyi açarsın yine siler uğraş dur sonra.
KS KS elweald Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 303 Beğeniler 88 Yer İstanbul Bugün 20:39 #5 Michael MYERS dedi: Ne var ne yok kapatman gerekiyor. Tek tıkla yapmak istersen defendercontrol kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ilk başta setup dosyasını kullanmak için Torrent kullandım. Tekrardan Torrent'den yüklememe gerek var mı? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Ne var ne yok kapatman gerekiyor. Tek tıkla yapmak istersen defendercontrol kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ilk başta setup dosyasını kullanmak için Torrent kullandım. Tekrardan Torrent'den yüklememe gerek var mı?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.673 Çözümler 79 Beğeniler 5.718 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 20:42 #6 elweald dedi: Anladım peki ilk başta setup dosyasını kullanmak için Torrent kullandım. Tekrardan Torrent'den yüklememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Attığın SS'lere göre bu hatayı kurulumda alıyorsun. Yani kurulum dosyaları silinmiş. Bu bağlamda antivirüsün kapalı bir şekilde en baştan indirmen lazım. Artı 0 Eksi
elweald dedi: Anladım peki ilk başta setup dosyasını kullanmak için Torrent kullandım. Tekrardan Torrent'den yüklememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Attığın SS'lere göre bu hatayı kurulumda alıyorsun. Yani kurulum dosyaları silinmiş. Bu bağlamda antivirüsün kapalı bir şekilde en baştan indirmen lazım.