Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
Elle DLL dosyası kopyalamak daha çok bozabilir, doğru yöntem değil.İnternetten bu DLL dosyasını indirip oyunun dosyalarına atmayı deneyebilirsin.
Elle DLL dosyası kopyalamak daha çok bozabilir, doğru yöntem değil.İnternetten bu DLL dosyasını indirip oyunun dosyalarına atmayı deneyebilirsin.
install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır ve kurulumların tamamlanmasını bekle. MSVCR100.dll dosyası, sisteminde Microsoft Visual C++ Runtime 2010 dosyalarının eksik olduğunu gösteriyor bizlere. Bu linkte bütün C++ Runtime paketleri var, bir daha C++ Runtime kaynaklı eksik dosya sorunu yaşamazsın.Ben de bunu kullanmıştım. Daha kolay.![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Dec 2025 Download
This archive contains the latest version (December 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the iwww.techpowerup.com
Bunu indir,install_all.batdosyasını yönetici olarak çalıştır ve kurulumların tamamlanmasını bekle. MSVCR100.dll dosyası, sisteminde Microsoft Visual C++ Runtime 2010 dosyalarının eksik olduğunu gösteriyor bizlere. Bu linkte bütün C++ Runtime paketleri var, bir daha C++ Runtime kaynaklı eksik dosya sorunu yaşamazsın.
Caner hocanın önerdiği yöntemi de kullanabilirsin ancak TPU'daki dosyada bütün sürümler tek tıkla kurulabiliyor, daha kolay bir yöntem diye bunu da belirtmek istedim.