TzRayned

Becerikli
Merhaba, Need for Speed Underground 2 indirmek ve oynamak istiyorum, oyunu nereden güvenlice indirebilir ve tam ekran (1366x768) olarak nasıl oynayabilirim ?

Eklemeyi unuttum: Türkçe nasıl yapabilirim ?

Eski oyunlar için PCGW sayfalarına bakabilirsiniz. Genellikle tam ekran, FPS sorunları vb. için çözümler olur.

Eğer çözüm sağlanmazsa dgVoodo veya DDRaw dosyaları vb. oyun içine atmayı deneyebilirsiniz. Bu oyun için değil genel olarak bunları yer imine atmanızı öneririm. Eski oyunlar oynuyorsanız bunlar çoğu oyunu düzelten DLL dosyaları vb. barındırıyor.

Tekrarlayayım bu oyun için şart değiller sadece köşeye not edin veya yer imlerine ekleyin diye paylaştım.

Ama öncesinde Magipack Games üzerinde varsa oradan indirin. Magipack Games eski oyunları düzenleyip, next next diyerek yüklediğiniz paketler oluşturan bir site. Torrent olarak sunduğundan magnet bağlantısını algılaması için qBittorrent yükleyin.

https://www.magipack.games/need-for-speed-underground-2/

Ek olarak korsan bağlantı bırakırken zararlı içerebileceğinden, satır içi kod olarak eklemeniz gerektiğini hatırlıyorum. Eski forumda öyleydi, burada da devam ediyor olması lazım.

Hocam bilmediğimden soruyorum, crackli oyunlar bunlar değil mi? Yani orijinal bulamayız sanırım artık. Güvenilir derken virüssüz anlamında mı?

Dostum crack tabii ki, orijinalini bulman imkansız gibi bir şey. Ancak orijinal CD bulup onu satın alarak edinebilirsin.

Arkadaşın attığı site Pirated Games Mega Thread'da bulunuyor. Ben daha önce bu siteyi kullandım sıkıntı yaşamadım fakat dosyaları kullanacaksanız kullanırken sorumluluğun size ait olduğunu unutmayın, crack oyun sonuçta.