TzRayned

Becerikli
Merhaba, Need for Speed Underground 2 indirmek ve oynamak istiyorum, oyunu nereden güvenlice indirebilir ve tam ekran (1366x768) olarak nasıl oynayabilirim ?

Eklemeyi unuttum: Türkçe nasıl yapabilirim ?

Eski oyunlar için PCGW sayfalarına bakabilirsiniz. Genellikle tam ekran, FPS sorunları vb. için çözümler olur.

Eğer çözüm sağlanmazsa dgVoodo veya DDRaw dosyaları vb. oyun içine atmayı deneyebilirsiniz. Bu oyun için değil genel olarak bunları yer imine atmanızı öneririm. Eski oyunlar oynuyorsanız bunlar çoğu oyunu düzelten DLL dosyaları vb. barındırıyor.

Tekrarlayayım bu oyun için şart değiller sadece köşeye not edin veya yer imlerine ekleyin diye paylaştım.

Ama öncesinde Magipack Games üzerinde varsa oradan indirin. Magipack Games eski oyunları düzenleyip, next next diyerek yüklediğiniz paketler oluşturan bir site. Torrent olarak sunduğundan magnet bağlantısını algılaması için qBittorrent yükleyin.

https://www.magipack.games/need-for-speed-underground-2/

Ek olarak korsan bağlantı bırakırken zararlı içerebileceğinden, satır içi kod olarak eklemeniz gerektiğini hatırlıyorum. Eski forumda öyleydi, burada da devam ediyor olması lazım.
Merhaba, Download a tıklıyorum ve hiçbir şey indirmiyor sorun nedir ?

Merhaba, Download a tıklıyorum ve hiçbir şey indirmiyor sorun nedir ?
Farklı bir torrent uygulamanız varsa kaldırın. Ben qBittorrent kullanıyorum ve öneririm. Magnet kısmına tıklayınca ve qBittorrent yüklüyse görseldeki uyarı gelecek. Uygulamayı aç deyince torrenti dosya indirmeden yüklemeye başlayacaksınız.

Magnet yazan bağlantıya tıklayacaksınız.

2025-04-02_00-55.webp

Açılan arayüzde dosya gözükmüyor, bazen yaşanabiliyor. Tamam deyince yükleme başlayacak. Yüklemeye başlaması torrentin gönderici vb. sayısına göre değişir. Eğer başlamazsa durdurup, zorla başlat yapabilirsiniz.

2025-04-02_00-58.webp

Sonrasında 7-ZIP veya Windows 11 kullanıyorsan Nana ZIP öneririm. İle arşivden dosyayı çıkarıp yüklemeyi başlatın.

2025-04-02_01-06.webp

2025-04-02_01-05.webp

Sadece grafik ayarlarını yükselt, çözünürlüğe elleme. Oyun Widescreen ve masaüstü çözünürlüğünde çalışacak. Ayrıca gamepad desteği için bir mod da var. Düz oyun da destekliyor, ama düzgün çalışmıyor. Gamepad'in varsa kesinlikle onunla oynamanı öneririm. Xinput içermeyen bir gamepad ise Vigem Bus Driver yüklersen algılayacaktır.

2025-04-02_01-16.webp

2025-04-02_01-16_1.webp

Son düzenleme: