5
5124
Ziyaretçi
5 sene sonra FIFA 20 kırılmış durumda. Ne düşünüyorsunuz?
Voices38
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hızla henüz çıkmamış olan GTA VI'yı da kırarlar herhalde.5 sene sonra FIFA 20 kırılmış durumda. Ne düşünüyorsunuz?
Voices38
Hocam, oyunun adını unuttum ama 4 Eylül'de oyun piyasaya sürüldü. 3 saat sonra da crackli hali de piyasaya sürüldü, aynı gün içinde. Yani ne olacağı belli değil.
Denuvo veya herhangi bir koruması var mıydı?Hocam, oyunun adını unuttum ama 4 Eylül'de oyun piyasaya sürüldü. 3 saat sonra da crackli hali de piyasaya sürüldü, aynı gün içinde. Yani ne olacağı belli değil.
Sadece haberini gördüm. Dediğim gibi oyunun adını unuttuğum için Denuvo var mıydı bilmiyorum. Ben AC Shadows kırılacak mı diye bakıyorum...Denuvo veya herhangi bir koruması var mıydı?
Çünkü Denuvo koruması olmayıp herhangi bir başka koruması da olmadıysa salisesinde kırılıyor çünkü.
Boşuna bekleme oyundan denuvo kaldırılmasını beklesen daha fazla şansın olur.Sadece haberini gördüm. Dediğim gibi oyunun adını unuttuğum için Denuvo var mıydı bilmiyorum. Ben AC Shadows kırılacak mı diye bakıyorum...
Sanalda hiçbir şey %100 güvenilir değildir.Boşuna bekleme oyundan denuvo kaldırılmasını beklesen daha fazla şansın olur.
Ayrıca her denuvo oyunu için bypass var.