Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
UHD Graphics 620 ekran kartım var, oyunun belgeler klasöründeki fifasetup.ini dosyasındaki

Kod:
DIRECTX_SELECT

Satırını 1 yapmama rağmen oyun hala MSI Afterburner ve FIFA live Editor'un söylediğine göre D3D12 modunda çalışıyor.

Çözüm
FIFA 20'den itibaren butun FIFA'lar PC'de sadece DX12 kullaniyorlar. FIFA 19, DX11 modu da sunan son PC FIFA'si.

Eki Görüntüle 271495

Yapabileceginiz bir sey maalesef goremiyorum.
İnternette belirttiğim satırın değerini 1 yaparak DirectX 11 kullanan birçok insan var. Kullanmamıza izin vermeseler neden setup dosyasına değiştirilebilir bir değer koysunlar ki?

Oyunun Fifasetup klasörünün içindeki config.ini dosyasında launch exe FIFA22.exe yerine fifa22.exe olarak girildiği için çalışmıyormuş yardımınız için teşekkür ederim.
FIFA 20'den itibaren butun FIFA'lar PC'de sadece DX12 kullaniyorlar. FIFA 19, DX11 modu da sunan son PC FIFA'si.

Eki Görüntüle 271495

Yapabileceginiz bir sey maalesef goremiyorum.
İnternette belirttiğim satırın değerini 1 yaparak DirectX 11 kullanan birçok insan var. Kullanmamıza izin vermeseler neden setup dosyasına değiştirilebilir bir değer koysunlar ki?

Oyunun Fifasetup klasörünün içindeki config.ini dosyasında launch exe FIFA22.exe yerine fifa22.exe olarak girildiği için çalışmıyormuş yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm