FIFA yama durumu PES'ten de kötü. Ne kadar güncel yama varsa %90'ı paralı maalesef ki.
Yabancı yamalara bakıyoruz, Türkiye Lig'i hariç diğer liglerde güncel ama ücretsiz veriyorlar en azından ve 4 büyükler güncel olmuş oluyor hiç değilse.
Türk yapımı ücretsiz güncel yama bulmak iğne aramak gibi bir şey.
Discord üzerinden satış yapıyorlar bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yap ücretsiz paylaş o zaman? Kimse başkalarının emeğinin ederi üzerine söz sahibi değildir.

1724666868048.webp

Yap ücretsiz paylaş o zaman? Kimse başkalarının emeğinin ederi üzerine söz sahibi değildir.

Eki Görüntüle 77887

O konu geride kaldı o konu üzerinden vurmaya kalkma beni.

Kendin bir şey yazmıyorsun Recep Baltaş'ın dediği söylüyorsun ben daha önce yama aldığımı söyledim.

Kendi yamam olsa niye vermiyeyim.

Ayrıca siz ekonomik olarak bakıyorsunuz yabancı ülke deyince Avrupa ülkelerini baz alıyorsunuz yabancu ülke deyince sadece onlar akılınıza gelmesin.

Ve bu yama olayı 1-2 sene önce böyle değildi o zaman da ekonomi kötüydü şimdi de kötü.

Son olarak emek bilmeyen biri değilim.

Başlığa ücretsiz yazıp discorda katılınca ücret istemeleri tam bir ikiyüzlülük. Direkt ücretli dese eyvallahta şunu yapmaları yüzünden satın almıyorum.

O konu geride kaldı o konu üzerinden vurmaya kalkma beni.

Kendin bir şey yazmıyorsun Recep Baltaş'ın dediği söylüyorsun ben daha önce yama aldığımı söyledim.

Kendi yamam olsa niye vermiyeyim.

Ayrıca siz ekonomik olarak bakıyorsunuz yabancı ülke deyince Avrupa ülkelerini baz alıyorsunuz yabancu ülke deyince sadece onlar akılınıza gelmesin.

Ve bu yama olayı 1-2 sene önce böyle değildi o zaman da ekonomi kötüydü şimdi de kötü.

Son olarak emek bilmeyen biri değilim.
1724667956941.webp

Gerekeni yazmışım fazlasını yazmaya gerek duymadım. Memnun değil misin? Yap kendin ücretsiz paylaş. Memnun değil misin? Yabancıların ücretsiz paylaştıklarını kullan. Recep Baltaş'a Avrupa konusunda bende katılmıyorum isterse adam Lüksemburg'ta yaşıyor olsun yaptığı şeyi paralı satmak istiyorsa satar. Sen de para vermek istemiyorsan kullanmazsın. Kimse yama kullan diye kafana silah dayamıyor.

Edit: Bu arkadaş bu olayı nedense namus meselesi yapmış. Facebook'ta da bazı gruplarda bu konuda paylaşım yapmış.

Edit 2: "Kendi yamam olsa niye vermiyeyim." Veremezsiniz çünkü oturup emek harcayıp yama yapmamışsınız, bekara karı boşamak kolaydır. Bende milyarder olsam herkese 100.000₺ atardım ama milyarder değilim işte.

Başlığa ücretsiz yazıp Discord'a katılınca ücret istemeleri tam bir ikiyüzlülük. Direkt ücretli dese eyvallahta şunu yapmaları yüzünden satın almıyorum.

Bu çok yanlış bir şey gerçektende emek var ama bu şekilde insanları kandırmak doğru değil ne olursa olsun.

Eki Görüntüle 77901
Gerekeni yazmışım fazlasını yazmaya gerek duymadım. Memnun değil misin? Yap kendin ücretsiz paylaş. Memnun değil misin? Yabancıların ücretsiz paylaştıklarını kullan. Recep Baltaş'a Avrupa konusunda bende katılmıyorum isterse adam Lüksemburg'ta yaşıyor olsun yaptığı şeyi paralı satmak istiyorsa satar. Sen de para vermek istemiyorsan kullanmazsın. Kimse yama kullan diye kafana silah dayamıyor.

Ben ülke kıyaslaması yapmıyorum bende gerekeni yazdığım için fazla bir şey yazmayacağım.

Kendimiz yapalım dediğimiz zaman yardım eden olmuyor.

Kendiniz yapın deyip köşe çekilmekle olmuyor bu iş

Zaten çoğu yabancıların kini kullanıyor.

Bu çok yanlış bir şey gerçektende emek var ama bu şekilde insanları kandırmak doğru değil ne olursa olsun.

Ben ülke kıyaslaması yapmıyorum bende gerekeni yazdığım için fazla bir şey yazmayacağım.

Kendiniz yapın deyip köşe çekilmekle olmuyor bu iş.

Zaten çoğu yabancıların kini kullanıyor.

Size niye yardım etsinler? Üniversite insanlar arkadaşlarına not verirken bile ayıp olmasın diye bir kahve, yemek ısmarlar çünkü bilgi ve tecrübe değerli şeylerdir üstelik emek harcamak gerekir. Kendimiz yapalım demeyeceksin o zaman kendin yapacaksın ya da diyeceksin ki ben bir yama yaptırmak istiyorum X miktar para teklif ediyorum yapın bana teslim edin bende ücretsiz dağıtacağım bunu bakın bakalım o zamanda yardım eden bulamayacak mısınız ?

Yama yapmayı bilen adam gelsin yamayı yapsın sende ücretsiz paylaş oh ne güzel hayat.

Anlatılmaya çalışılan şey şu, geliri iyi olup da hobi projesi olarak yama hazırlayan adam sana ücretsiz verebilir. Yamayı satmak yerine reklam geliri sağlam olan adam da aynı şeyi yapabilir.

Adamın kendi ekonomisi iyi değil, reklam geliri iyi değil, e bir emek sarf etmiş. Kendi emeği mukabilinde bir fiyat biçmiş. Takdir edersen alırsın, etmezsen almaz kullanmazsın. Yapacak bir şey yok.

Yapanlara da yardım edilmiyor zaten. 2024 yılında internette araştırsanız ihtiyacınız olan her şeyi bulursunuz.

Kendiniz yapın deyip köşe çekilmekle olmuyor bu iş

E n'olacak ben mi yama yazacağım sana? Yama talep eden sensin. Satın almaya yanaşmayan sensin, kendi yazmayan sensin. Ben gayet tabii git yap deyip kenara çekilirim. Başka napayım? Ben bir defa bile yama atmadım FIFA'ya.

E n'olcak ben mi yama yazacağım sana? Yama talep eden sensin. Satın almaya yanaşmayan sensin, kendi yazmayan sensin. Ben gayet tabii git yap deyip kenara çekilirim. Başka napayım? Ben bir defa bile yama atmadım FIFA'ya.

Tabi ki sizinle ve ben yazacağız. Fifa 2012'deki yamaları bile takip eden arkadaşın yazacak hali yok ya ? Winning Eleven'den sonra futbol oyunu oynamamış ben ve yama kullanmayan sizle yazacağız ki ki kılını kıpırdatmak istemeyen arkadaş ücretsiz yama kulllansın.

Adamlar bir proje geliştirip bu projeye emek veriyor, bu verdiğin emeğin karşılığını maddi olarak almak istiyor ve paralı yapıyor.
Pes serilerinde oyunların çoğu kırılmış veya bedava olduğu için yama yapma tarafında biraz daha rahat oluyorsunuz ama FIFA'nın fiyatı olsun, oyuncuların yüzleriyle vs. uğraşmak haliyle daha zor olduğu için de adamlar parasıyla yapıyor bu işi.