Bursalı_Genç16
Yetkin
Anlatılmaya çalışılan şey şu, geliri iyi olup da hobi projesi olarak yama hazırlayan adam sana ücretsiz verebilir. Yamayı satmak yerine reklam geliri sağlam olan adam da aynı şeyi yapabilir.
Adamın kendi ekonomisi iyi değil, reklam geliri iyi değil, e bir emek sarf etmiş. Kendi emeği mukabilinde bir fiyat biçmiş. Takdir edersen alırsın, etmezsen almaz kullanmazsın. Yapacak bir şey yok.
Yapanlara da yardım edilmiyor zaten. 2024 yılında internette araştırsanız ihtiyacınız olan her şeyi bulursunuz.
E n'olacak ben mi yama yazacağım sana? Yama talep eden sensin. Satın almaya yanaşmayan sensin, kendi yazmayan sensin. Ben gayet tabii git yap deyip kenara çekilirim. Başka ne yapayım? Ben bir defa bile yama atmadım FIFA'ya.
Yama yazmayacaksın nasıl yapıldığını biliyorsan onu anlatacaksın biz kendimiz yapacağız.
Kenara çekilecekseniz kendiniz yama yapın demeyeceksiniz o zaman.
Yama konusunda bilgimiz olsa neden soralım birilerine nasıl yapıldığını.
Reklam gelirleri olayına girmiyorlar ki direkt ücretli yapıyorlar.
Ben araştırma yaptım kaç kere doğru düzgün bir şey bulamadım
Örneğin transferleri nasıl yapacağımı ve takım isimlerini nasıl değiştireceğimi buldum.
Ama formalar ve yüzler için bir şey bulamadım
Forumlara yazdığım zaman yardım eden olmuyor ama kendi yap diyen çok oluyor.
Acaba ücretsiz yama sayısı artar diye mi yardım edilmiyor diye de düşünmüyor değilim.
Adamlar bir proje geliştirip bu projeye emek veriyor, bu verdiğin emeğin karşılığını maddi olarak almak istiyor ve paralı yapıyor.
Pes serilerinde oyunların çoğu kırılmış veya bedava olduğu için yama yapma tarafında biraz daha rahat oluyorsunuz ama FIFA'nın fiyatı olsun, oyuncuların yüzleriyle vs. uğraşmak haliyle daha zor olduğu için de adamlar parasıyla yapıyor bu işi.
Emeğe bir şey demiyorum ama başlığa ücretsiz deyip sonra Discord'a girdiğimizde paralı olduğunu öğreniyoruz bu resmen insanları kandırmak.
Kendimiz yapalım desek yardım eden olmuyor.
Eee ne yapacağız peki biz.