Fiyatı alıcı değil satıcı belirler devamında ise eğer o ürüne 200₺ verecek insan yoksa fiyatını indirmek zorunda kalırlar. Demek ki adamlar satış yapabiliyor ki fiyatı orada tutuyorlar. Bu yama muhabbeti FM'deki gibiyse senede 1 defa alacağınız yamadan da 200₺ esirgemeyin bence dışarı çıkıp 2 kahve içsen 200₺ tutuyor zaten.

Yardım edilmemesinin sebebi ise insanların bu konu hakkında bilgi sahibi olmaması ya da bilgi sahibi olan insanların da ücretsiz olarak bilgi paylaşmamasından kaynaklı olabilir. İlginç bir düşünce ama her şeyi internetten sorarak öğrenemezsiniz bazı şeyler için gerçekten emek harcanması gerekir.

Emek ne demek bilen biriyim tarlada ne kadar emek harcadığımı biliyorum uğraşmaktan gocunan bir insan değilim kesinlikle

Ücretsiz yama çoğalmasın diye yardım edilmiyor yapacak olanada.

Daha önce 200 TL'ye yama aldım pes için pişman değilim ama her sene para isteniyor 120 TL idi ilk başlarda sonra 200 TL oldu seneye fiyat zamlanacak gene bu işinde bir ayarı olmalı diye düşünüyorum.

Evet şimdi Discord kanalına giriş yaptım, ücretliymiş yamalar lakin ilk attığım YT kanalındaki yamalar ücretsiz. Discord kanalına giriş yapın, orada bir sürü yama mevcut ve ücretsiz.

Sağ olun inceleyeceğim.

Emek ne demek bilen biriyim tarlada ne kadar emek harcadığımı biliyorum uğraşmaktan gocunan bir insan değilim kesinlikle

Ücretsiz yama çoğalmasın diye yardım edilmiyor yapacak olanada.

Daha önce 200 TL'ye yama aldım pes için pişman değilim ama her sene para isteniyor 120 TL idi ilk başlarda sonra 200 TL oldu seneye fiyat zamlanacak gene bu işinde bir ayarı olmalı diye düşünüyorum.

Sağ olun inceleyeceğim.
Siz geçen sene sattığınız ürünü aynı fiyata mı satıyorsunuz ? Abiciğim niye yardım etsinler bana bunu söyle ? Tamam benim de yardıma ihtiyacım var İstanbul'da ailemin inşaatına kalfa lazım gel ücretsiz 2 ay çalış hadi bin otobüse Harem'e geldiğin zaman haber ver.

Siz geçen sene sattığınız ürünü aynı fiyata mı satıyorsunuz? Abiciğim niye yardım etsinler bana bunu söyle? Tamam benim de yardıma ihtiyacım var İstanbul'da ailemin inşaatına kalfa lazım gel ücretsiz 2 ay çalış hadi bin otobüse Harem'e geldiğin zaman haber ver.

Konuyu saptırma konu iş bulma konusu değil

Niye yardım etsinler diyorsan o zaman kendi yap demiyeceksin.

Ben tarlada ki ürünleri kendim yiyorum genelde

Şöyle bir şey söyleyeyim sana o zaman 0'dan inşaat yapacaksın inşaat hakkında bilgin yok araştırıyorsun soruşturuyorsun kendin yap diyorlar peki bir şey bilmeden nasıl yapacaksın inşaat.

Konuyu saptırma konu iş bulma konusu değil

Niye yardım etsinler diyorsan o zaman kendi yap demiyeceksin.

Ben tarlada ki ürünleri kendim yiyorum genelde

Şöyle bir şey söyleyeyim sana o zaman 0'dan inşaat yapacaksın inşaat hakkında bilgin yok araştırıyorsun soruşturuyorsun kendin yap diyorlar peki bir şey bilmeden nasıl yapacaksın inşaat.
Parasını ödeyip inşaat mühendisi bulacaksın ya da üniversiteye gidip inşaat mühendisliği eğitimi alacaksın. Sen ikisini de yapmak istemiyorsun bana bir inşaat mühendisi gelsin "birlikte yapalım" ya da gelsin bana işi bedavaya öğretsin sonra ben yapayım diyorsun.

Parasını ödeyip inşaat mühendisi bulacaksın ya da üniversiteye gidip inşaat mühendisliği eğitimi alacaksın. Sen ikisini de yapmak istemiyorsun bana bir inşaat mühendisi gelsin "birlikte yapalım" ya da gelsin bana işi bedavaya öğretsin sonra ben yapayım diyorsun.

İyide parasıyla bu dersi veren de yok olsa onun parasını verir aldırım.

Yama yapımı veren var mı yok o zaman ne yapacağız

Bedavaya öğretsin diyen ben değilim kendiniz yapın diyorsanız bende yardım eden yok derim bir şekilde çünkü gerçekten de yok.

Siz haklısınız bende kendimci haklıyım daha fazla da bir şey demeyeceğim iyi günler diliyorum.

Yama konusunda bilgimiz olsa neden soralım birilerine nasıl yapıldığını.
Elini kolunu zincirleyen mi var, anlamadım? Yamalari begenmiyorsan kendin yap. Senin deyiminle yanlis yapan yamacilar nasil yapiyorsa, sen de yap ucretsiz dagit. Devir internet devri, burada yakinacagina git kendin yap. Ikidir yama konusu aciyorsun, dusunce tarzin “iki satir sey yaziyorsun yauw” diyen 3 IQ yasli dayilardan farkli degil.
Yine yapamiyorsan sorun sende. Kimse turklerden ogren diye sart da kosmuyor, ingilizce kaynaklar var ama sen baskasinin yaptigi urunu kendi iradesiyle parali yapmasina ağlamakla meşgulsün. Iki Google aramasi ile ulasilacak şeye başkası kendi ürününü parali yapiyor diye bos arguman sunuyorsun. Sen armut pis, agzima dus istiyorsun ama onun da bir parasi var iste. Begenmiyorsan armudu kendin yap.
Git FMT aracini arastir, ne yapacağını bilmiyorsan. Ki bu islerle alakam olmaz, iki arama ile gerekli yere ulastim.

Serbest piyasa.

Kişi isterse yamayı 128 milyar dolara da satabilir. Sonuç olarak bunlar emek verilen ürünler ve herkes için "teşekkür ederim canım" ifadesi yeterli olmuyor, gerçi bazıları onu bile çok görüyor.

Eğer bu yamaların ücretsiz olmasını istiyorsanız, siz de ücretsiz yama yapın, başkaları da yapsınlar; bir süre sonra eğer talebin büyük bir kısmı ücretsiz yamalara geçerse ve bu sayede parayla yama yapan kişiler gelir kazanamamaya başlarsa, o zaman fiyatları düşürebilir.

İyide parasıyla bu dersi veren de yok olsa onun parasını verir aldırım.

Bedavaya öğretsin diyen ben değilim kendiniz yapın diyorsanız bende yardım eden yok derim bir şekilde çünkü gerçekten de yok.

Siz haklısınız bende kendimci haklıyım daha fazla da bir şey demeyeceğim iyi günler diliyorum.

Nereden biliyorsun olmadığını ? Bironluk gibi sitelerde yüzlerce yazılımcı var git aç ilanını 20.000₺ vereceğim bana 10 saat ders verin de örneğin bak bakalım kaç kişi çıkıyor ders verecek.

Git öğren demekle olmuyor ben kaç araştırdım ama doğru düzgün ne bilgi var ne de yardımcı olan var
Demek ki yama geliştirmek o kadar kolay değil. İnsanlar tersine mühendislikle elde ettiği bilgileri ve yamalarını ücretsiz paylaşmak zorunda değil. Oyunlarla/yazılımlarla entegre çalışacak yazılım oluşturmak zor iştir.

Paran yoksa ücretsiz modlara yönelirsin, ödeyebiliyorsan alırsın. İnsanların emeği hakkında söz sahibi olamazsın.

İnsanlar nasıl öğreniyor peki, tersine mühendislikle. Onlara eğitim var da sana mı yok?