Bursalı_Genç16
Yetkin
Fiyatı alıcı değil satıcı belirler devamında ise eğer o ürüne 200₺ verecek insan yoksa fiyatını indirmek zorunda kalırlar. Demek ki adamlar satış yapabiliyor ki fiyatı orada tutuyorlar. Bu yama muhabbeti FM'deki gibiyse senede 1 defa alacağınız yamadan da 200₺ esirgemeyin bence dışarı çıkıp 2 kahve içsen 200₺ tutuyor zaten.
Yardım edilmemesinin sebebi ise insanların bu konu hakkında bilgi sahibi olmaması ya da bilgi sahibi olan insanların da ücretsiz olarak bilgi paylaşmamasından kaynaklı olabilir. İlginç bir düşünce ama her şeyi internetten sorarak öğrenemezsiniz bazı şeyler için gerçekten emek harcanması gerekir.
Emek ne demek bilen biriyim tarlada ne kadar emek harcadığımı biliyorum uğraşmaktan gocunan bir insan değilim kesinlikle
Ücretsiz yama çoğalmasın diye yardım edilmiyor yapacak olanada.
Daha önce 200 TL'ye yama aldım pes için pişman değilim ama her sene para isteniyor 120 TL idi ilk başlarda sonra 200 TL oldu seneye fiyat zamlanacak gene bu işinde bir ayarı olmalı diye düşünüyorum.
Evet şimdi Discord kanalına giriş yaptım, ücretliymiş yamalar lakin ilk attığım YT kanalındaki yamalar ücretsiz. Discord kanalına giriş yapın, orada bir sürü yama mevcut ve ücretsiz.
Sağ olun inceleyeceğim.