cartel

Yetkin
Merhabalar,

Fifine A6T aldım fakat ürünün mikrofon standı kayıyor ve mikrofon düşüyor. Masamdan kaynaklı olduğunu biliyorum. Masamın kenarları şöyle. Arkada da fotoğrafı çekerken düştü zaten.

Ne yapabilirim bu sorunu çözmek için?

WhatsApp Görsel 2025-11-14 saat 12.38.44_8fbc5421.webp

Eger masaya sikistirmak icin kullandigin mengene yeterince aciliyorsa masanin altini duzlestirip kullanabilirsin. Masanin altina duz bir levha koyup aradaki ucgen boslugu dolgu kopugu ya da baska bir malzeme ile doldurman gerekli.

Dosya Ekleri

• cokta_fifi.webp
    cokta_fifi.webp
    274,2 KB · Görüntüleme: 38
Eger mengene kismi bu kadar acilmiyorsa masanin alt kisminindaki beyaz tahtayi biraz oyarak inceltmen gerekir. Ahsap oyma keskisi ile beyaz tahta kismi oyarak inceltip ic kisimdan duzlestirebilirsin. Bu daha fazla iscilik gerektirir ama daha temiz gorunur.

Dosya Ekleri

• oyma.webp
    oyma.webp
    273,2 KB · Görüntüleme: 28
Eger mengene kismi bu kadar acilmiyorsa masanin alt kisminindaki beyaz tahtayi biraz oyarak inceltmen gerekir. Ahsap oyma keskisi ile beyaz tahta kismi oyarak inceltip ic kisimdan duzlestirebilirsin. Bu daha fazla iscilik gerektirir ama daha temiz gorunur.
Bisikletimin eski elciğini sökerek araya koydum şu anlık sorun yok. Ama dedikleriniz mantıklı geldi eğer böyle götürmezse (yüksek ihtimal götürmez) dediğiniz bir seçeneği yapacağım. Teşekkür ederim :D

Son düzenleme: