Öncelikle merhaba
Ürünü 10 aydan fazla süredir kullanıyorum ve sizlere genel değerlendirmelerimi, ürünün teknik özelliklerini ve son olarak olumlu, olumsuz yanlarını anlatacağım. Umarım yararlı olabilirim.
Öncelikle ürünü satın aldığım tarihte (10 Mart 2023) fiyatı 1230 TL idi, şu an kontrol ettiğimde 2250-2300 TL bandında olduğunu görüyorum. O zamandan bu zamana ürünün yerine tercih edilebilecek yeni bir ürün çıktı mı, herhangi farklı ürün ucuzladı mı bilemiyorum ancak bence 2500 TL'ye kadar halen alınabilecek bir mikrofon.
Geçelim detaylara
Mikrofon Ses Kalitesi
Kesinlikle beni tatmin eden bir ses kalitesi var, dip ses yapmıyor ve önündeki pop filter işlevini yerine çok iyi getiriyor. OBS ile birkaç ayar daha yaparsanız gayet profesyonel bir mikrofon hissiyatı verebiliyorsunuz karşı tarafa.
Örnek ses:
Malzeme Kalitesi
Kesinlikle premium hissettiren sağlam bir malzeme kalitesi var, beyaz rengi tercih ediyorum herhangi sararma, kirlenme vb. olmadı. Metal ayaklara ve sert plastik bir gövdeye sahip, pop-filter kısmı metal gibi bir şey tam kestiremedim ne olduğunu.
Ürünün Özellikleri
Üstüne dokunduğunuzda algılıyor ve mikrofon kendi sesini kapatıyor, kapattığında RGB ışıkları sönüyor böylece anlayabiliyorsunuz, altında ise çevirmeli bir kısım var bu sayede sesi mikrofondan ayarlayabiliyorsunuz. Ayakları tam açılıyor, arkasından ise yukarı aşağı ayarlayabiliyorsunuz. Ben mikrofon standı ile tercih etmedim zaten gayet kompakt bir ürün. O kısmı biraz size kalmış.
Kutu İçeriği
Kablo, ayaklar ve mikrofonun kendisinden oluşan bir kutu içeriği var. Söylenecek pek fazla bir şey yok.
Kullanıcı Yorumu
Gayet şık, keyifli bir ürün. RGB renkleri, kendi rengi ile beni özellikle büyülüyor. Kompakt ve sade bir tasarıma sahip, ses kalitesi ise gayet çoğu kesim için yeterli. 10 ayı aşkın süredir kullanıyorum, kullanmaya devam edeceğim gibi gözüküyor.
Ürüne Puanım 9/10
Görseller
Meraklısına detaylar:
FIFINE AmpliGame USB Microphone with Volume Dial, Mute Button & RGB for Streaming on PC/Laptop/PS4/5
FIFINE MICROPHONE
Son düzenleyen: Moderatör: