Hayır. Türkiye'de pahalıya satılıyor. O fiyata başka seçenekler var. Cloud 2 daha iyi. Yurtdışı fiyatı 35 dolar olan bir kulaklık Türkiye'de 80 dolara satılıyor. 35-40 dolara güzel bir kulaklık ama 80 dolara alınacak bir şey değil. Aynı fiyata satılan Cloud 3 daha iyi.

Hayır. Türkiye'de pahalıya satılıyor. O fiyata başka seçenekler var. Cloud 2 daha iyi. Yurt dışı fiyatı 35 dolar olan bir kulaklık Türkiye'de 80 dolara satılıyor. 35-40 dolara güzel bir kulaklık ama 80 dolara alınacak bir şey değil. Aynı fiyata satılan Cloud 3 daha iyi.

Cloud 3'ün HP tarafından yapılmasını geçtim ses kartı bile yok, h9'dan daha iyi olma gibi bir ihtimali yok.

Cloud 3'ün HP tarafından yapılmasını geçtim ses kartı bile yok, h9'dan daha iyi olma gibi bir ihtimali yok.
HP Cloud firmasını satın aldı evet sahibi farklı fakat sistem aynı. Sanki HyperX markası çok köklü bir ses firması mıydı da HP alınca kötüleşecek? Cloud 2 dediğiniz kulaklık Takstar Pro 80'in (25 senelik kulaklık) mikrofon eklenmiş ve X logosu basılmış haliydi. Ek olarak Cloud 3'de ses kartı var tabii ki USB'li kendisi sadece 3,5mm değil. Fifine 2000TL üzerine alınacak kulaklık değil.

HP Cloud firmasını satın aldı evet sahibi farklı fakat sistem aynı. Sanki HyperX markası çok köklü bir ses firması mıydı da HP alınca kötüleşecek? Cloud 2 dediğiniz kulaklık Takstar Pro 80'in (25 senelik kulaklık) mikrofon eklenmiş ve X logosu basılmış haliydi. Ek olarak Cloud 3'de ses kartı var tabii ki USB'li kendisi sadece 3,5mm değil. Fifine 2000TL üzerine alınacak kulaklık değil.
Cloud 3 de ses kartı yok diye biliyorum. Fakat Cloud II mi yoksa Fifine H9 mu derse. Bence arkadaş Fifine H9 alması daha mantıklı ses kartı olmaması Cloud 3 için pek bir problem yaratacağını düşünmüyorum o yüzden, Fiyat arttırıp Cloud 3 alabilir. Ama ikisinden birini alacaksa Fifine H9

HP Cloud firmasını satın aldı evet sahibi farklı fakat sistem aynı. Sanki HyperX markası çok köklü bir ses firması mıydı da HP alınca kötüleşecek? Cloud 2 dediğiniz kulaklık takstar Pro 80'in (25 senelik kulaklık) mikrofon eklenmiş ve X logosu basılmış haliydi. Ek olarak Cloud 3'te ses kartı var tabii ki USB'li kendisi sadece 3, 5mm değil. Fifine 2000TL üzerine alınacak kulaklık değil.

Mikrofon kalitesi kötü zaten ona bir şey demedim fakat ses kalitesi olarak çok iyi olduğu ve HP ile Kingston'ın arasında büyük bir ses kalitesi farkı olduğu bir gerçek. Ayrıca deminde dediğim gibi Cloud 3'te ses kartı bile yok. Benim Kingston Cloud 2'im Cloud 3E 1000 basıyor.

Fifine H9'un doğrudan rakibi Razer Blackshark V2X'dir. Cloud 3'le karşılaştırmak bir hakaret aynı klasmanda değiller. HP ile Kingston'ın arasında bir ses farkı yok. HP bazı durumlarda daha fazla kara geçmek için kutuları vs. değiştirdi evet ve yazılım da değişti ama Cloud 2'nin iyi olma sebebi özünde bir stüdyo kulaklığı olmasıydı. Cloud 3'ün ses kalitesi kötü değil, ses profili kötü. Imaging, sound stage dediğimiz konularda H9'dan daha iyi. Cloud 2 bozuk değilse ondan H9'a geçmek attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur zaten. Ek olarak USB üzerinden ses verebilen kulaklıkta nasıl ses kartı yok diyorsunuz onu da anlamadım. Ses aktarımı sağlayabildiği için USB ses kartı olarak geçer. Ayarlarını C2'de olduğu gibi modülden değil, yazılımdan yapıyorsunuz. Tek farkı o.

Hocam kısaca ben diyeyim size şöyle açıklayım. Cloud 2 sesi iyi. Fifine H9, kulaklığa önem vermiş bir kulaklık. Şuan ben Fifine H9 alırdım şahsen. Tasarımı benim için kalite olarak da daha hoş. Ama dediğim gibi Cloud 2 de iyi kulaklık onuda alabilirsiniz