Nelson Van Alden
Uzman
3 yıldır kullandığım Cloud 2'yi satıp Fifine H9'a geçmek istiyorum, mantıklı mı? Cloud 2'den iyi mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Türkiye'de pahalıya satılıyor. O fiyata başka seçenekler var. Cloud 2 daha iyi. Yurt dışı fiyatı 35 dolar olan bir kulaklık Türkiye'de 80 dolara satılıyor. 35-40 dolara güzel bir kulaklık ama 80 dolara alınacak bir şey değil. Aynı fiyata satılan Cloud 3 daha iyi.
HP Cloud firmasını satın aldı evet sahibi farklı fakat sistem aynı. Sanki HyperX markası çok köklü bir ses firması mıydı da HP alınca kötüleşecek? Cloud 2 dediğiniz kulaklık Takstar Pro 80'in (25 senelik kulaklık) mikrofon eklenmiş ve X logosu basılmış haliydi. Ek olarak Cloud 3'de ses kartı var tabii ki USB'li kendisi sadece 3,5mm değil. Fifine 2000TL üzerine alınacak kulaklık değil.Cloud 3'ün HP tarafından yapılmasını geçtim ses kartı bile yok, h9'dan daha iyi olma gibi bir ihtimali yok.
Cloud 3 de ses kartı yok diye biliyorum. Fakat Cloud II mi yoksa Fifine H9 mu derse. Bence arkadaş Fifine H9 alması daha mantıklı ses kartı olmaması Cloud 3 için pek bir problem yaratacağını düşünmüyorum o yüzden, Fiyat arttırıp Cloud 3 alabilir. Ama ikisinden birini alacaksa Fifine H9HP Cloud firmasını satın aldı evet sahibi farklı fakat sistem aynı. Sanki HyperX markası çok köklü bir ses firması mıydı da HP alınca kötüleşecek? Cloud 2 dediğiniz kulaklık Takstar Pro 80'in (25 senelik kulaklık) mikrofon eklenmiş ve X logosu basılmış haliydi. Ek olarak Cloud 3'de ses kartı var tabii ki USB'li kendisi sadece 3,5mm değil. Fifine 2000TL üzerine alınacak kulaklık değil.
HP Cloud firmasını satın aldı evet sahibi farklı fakat sistem aynı. Sanki HyperX markası çok köklü bir ses firması mıydı da HP alınca kötüleşecek? Cloud 2 dediğiniz kulaklık takstar Pro 80'in (25 senelik kulaklık) mikrofon eklenmiş ve X logosu basılmış haliydi. Ek olarak Cloud 3'te ses kartı var tabii ki USB'li kendisi sadece 3, 5mm değil. Fifine 2000TL üzerine alınacak kulaklık değil.