Bütçe
3.500 TL
Yordum sizi biraz kusura bakmayın ama. Kullanım esnasında kabloda ki ses kartı ağırlık yapıyor mu peki? Yakanıza falan takmasanız çekiyor mu kulaklığı aşağıya doğru ondan biraz tereddütte kaldım.

Aşağıya çekme durumu yok ama biraz hissettiriyor yakaya veya bir yere tuttursanız daha iyi olur.

Aşağıya çekme durumu yok ama biraz hissettiriyor yakaya veya bir yere tuttursanız daha iyi olur.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bundan sonrası benim tercihime kalıyor. Anladığım kadarıyla ses kalitesi olarak çok fark yok. Sadece kablolu mu kablosuz mu alacağım ona göre seçim yapmam gerekiyor.

Yordum sizi biraz kusura bakmayın ama. Kullanım esnasında kabloda ki ses kartı ağırlık yapıyor mu peki? Yakanıza falan takmasanız çekiyor mu kulaklığı aşağıya doğru ondan biraz tereddütte kaldım.
Sorun değil hocam. Ses kartı ağırlık yapmıyor. Ama bir kablosuz rahatlığı yok tabii ki. Fakat yine de rahat.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bundan sonrası benim tercihime kalıyor. Anladığım kadarıyla ses kalitesi olarak çok fark yok. Sadece kablolu mu kablosuz mu alacağım ona göre seçim yapmam gerekiyor.

Bende hem H9 hem de V9 Pro var iki hafta önce V9 Pro hediye geldi hediye olmasa H9 varken gidip de almam aralarındaki farkı söyleyeyim V9 Pro sadece kablosuz olduğu için avantajlı diğer her şeyde H9 önde ama v2Xden geçecekseniz V9 Pro her türlü tatmin eder sizi.

Bende hem H9 hem de V9 Pro var iki hafta önce V9 Pro hediye geldi hediye olmasa H9 varken gidip de almam aralarındaki farkı söyleyeyim V9 Pro sadece kablosuz olduğu için avantajlı diğer her şeyde H9 önde ama v2xden geçecekseniz V9 Pro her türlü tatmin eder sizi.

V2Xden sonra H9 bile tatmin edecektir diye düşünüyorum yanlış olmazsa. 4 yıldır bezdirdi gerçekten. 😀