johan liebert
Becerikli
Son bir sorum daha var. BlackShark V2 X de kulaklarım çok terliyordu. Pedleri rahatsız ediyor mu çok terleme yapıyor mu?![]()
Şu an oda sıcaklığında herhangi bir terleme yapmıyor.
Son bir sorum daha var. BlackShark V2 X de kulaklarım çok terliyordu. Pedleri rahatsız ediyor mu çok terleme yapıyor mu?![]()
V9 Pro'nun eqli hali bile h9'dan geride H9 default olarak bile daha iyi V9 Pro'dan verdiği ses daha canlı ve temiz.
Şu an oda sıcaklığında herhangi bir terleme yapmıyor.
Yordum sizi biraz kusura bakmayın ama. Kullanım esnasında kabloda ki ses kartı ağırlık yapıyor mu peki? Yakanıza falan takmasanız çekiyor mu kulaklığı aşağıya doğru ondan biraz tereddütte kaldım.
Aşağıya çekme durumu yok ama biraz hissettiriyor yakaya veya bir yere tuttursanız daha iyi olur.
Sorun değil hocam. Ses kartı ağırlık yapmıyor. Ama bir kablosuz rahatlığı yok tabii ki. Fakat yine de rahat.Yordum sizi biraz kusura bakmayın ama. Kullanım esnasında kabloda ki ses kartı ağırlık yapıyor mu peki? Yakanıza falan takmasanız çekiyor mu kulaklığı aşağıya doğru ondan biraz tereddütte kaldım.
Sorun değil hocam. Ses kartı ağırlık yapmıyor. Ama bir kablosuz rahatlığı yok tabii ki. Fakat yine de rahat.
Ben uzun süre kullanmadım. Bir tanıdığım kişide var, ara sıra konuşuyoruz sesi gayet iyi geliyor.Siz de mikrofonunda boğukluk sorunu oldu mu? Yoksa bu sorun Discord'dan kaynaklı mı? Yine forumlarda yazmışlardı.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bundan sonrası benim tercihime kalıyor. Anladığım kadarıyla ses kalitesi olarak çok fark yok. Sadece kablolu mu kablosuz mu alacağım ona göre seçim yapmam gerekiyor.
Bende hem H9 hem de V9 Pro var iki hafta önce V9 Pro hediye geldi hediye olmasa H9 varken gidip de almam aralarındaki farkı söyleyeyim V9 Pro sadece kablosuz olduğu için avantajlı diğer her şeyde H9 önde ama v2xden geçecekseniz V9 Pro her türlü tatmin eder sizi.
V2Xden sonra H 9 bile tatmin edecektir diye düşünüyorum yanlış olmazsa. 4 yıldır bezdirdi gerçekten.![]()