PC Uzmanı

Başarılı
Selamlar

ASUS ROG KITHARA'ya geçtim ve amfi almayı düşünüyorum. Ben basslı bir amfi istiyorum, hangisi daha fazla bass verir? Fiyatları birbirine bayağı yakın olduğundan kafam karıştı. Öneriniz hangisi olur?

@Merdt yardımıma yetişirsiniz diye açtım kafamda aslında kesinleşti gibi K11 R2R yine de sormuş olayım :D bu arada hangi mod daha iyidir NOS MU OS modu mu ? hangisi dahabasslı veya iyi ses verir ?

Son düzenleme:
Bu cihazların amacı bangır bangır bas vurması değildir. Eğer kulaklık EQ attığınızda vereceğiniz bası kaldırıyorsa ikisi de fazlasıyla verir. OS modu açacaksanız düz K11 alın. NOS modu asıl R2R keyfini verir. İkisi arasında uçurum bir fark olmaz bas konusunda. Beğendiğini al geç hocam.

Bu cihazların amacı bangır bangır bas vurması değildir. Eğer kulaklık EQ attığınızda vereceğiniz bası kaldırıyorsa ikisi de fazlasıyla verir. OS modu açacaksanız düz K11 alın. Nos modu asıl r2r keyfini verir. İkisi arasında uçurum bir fark olmaz bas konusunda. Beğendiğini al geç hocam.

Tamamdır hocam K7 bulamadım satan hiç kimse TR de :(

K11 R2R, organik ses karakteri nedeniyle K7’nin yanında bass vuruşları olarak biraz daha yumuşak kalıyor ancak sunduğu doğallık gerçekten çok keyifli. @Merdt 'in de belirttiği gibi R2R’ın asıl olayı olan NOS modu, o ipeksi geçişleri ve analog hissiyatı tam anlamıyla yaşatıyor. Eski bir kullanıcısı olarak cihazla ilgili merak ettiğin başka bir detay olursa seve seve yardımcı olurum.

K11 r2r, organik ses karakteri nedeniyle k7'nin yanında bass vuruşları olarak biraz daha yumuşak kalıyor ancak sunduğu doğallık gerçekten çok keyifli. @Merdt'in de belirttiği gibi r2R'ın asıl olayı olan nos modu, o ipeksi geçişleri ve analog hissiyatı tam anlamıyla yaşatıyor. Eski bir kullanıcısı olarak cihazla ilgili merak ettiğin başka bir detay olursa seve seve yardımcı olurum.

Teşekkür ederim hocam :) K7 alacaktım ama satan hiçbir yer görmedim o yüzden mecbur K11 R2R alacağım.

Son düzenleme: