Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Hocam android stickler dandik oluyor diyorlar, takılıyor güncelleme almıyor donuyor diyorlar, bir süre sonra çöp oluyormuş artık öyle diyorlar.Tvye bağlayıp film izlemek için pc alacağınıza neden android stick almıyorsunuz?
Geraltın kılıcı
Üstün
Dandik olmuyorlar be. Sadece oyun oynayamazsın o kadar. Bu arada 3000TL'ye alacağın pc daha da dandik olur.Hocam android stickler dandik oluyor diyorlar, takılıyor güncelleme almıyor donuyor diyorlar, bir süre sonra çöp oluyormuş artık öyle diyorlar.
Hocam televizyonda HDMI girişi var sadece, bu attığınızda DisplayPort var mı? Diyorlar ki, VGA çıkışından gelen görüntü dandik oluyormuş büyük ekranlarda daha çok belli oluyormuş.
Hocam 2 GB ram yetiyor mu nasıl oluyor hiç kullanmadım bunlardan.Bence o parayla pc bakacağınıza şu tarz tv boxları bakın tarayıcıya falan da girersiniz.
Ethem Efe
Üstün
Hocam Android stickler dandik oluyor diyorlar, takılıyor güncelleme almıyor donuyor diyorlar, bir süre sonra çöp oluyormuş artık öyle diyorlar.
Alakası yok, Mi Box kullanıyorum. Alınabilecek en iyi cihazlardan direkt şakasız. Tamamen para Kayn'ı olur PC almanız.
Hocam ben dijital servislere üye değilim, film izleme sitelerinden izleyebilir miyim bununla ?Alakası yok, Mi Box kullanıyorum. Alınabilecek en iyi cihazlardan direkt şakasız. Tamamen para Kayn'ı olur PC almanız.
Evet telefon gibi düşünün tarayıcı indirip istediğiniz siteye girebilirsiniz fakat yönetmesi pc kadar kolay olmuyor.Hocam ben dijital servislere üye değilim, film izleme sitelerinden izleyebilir miyim bununla ?