Gece gece canım sıkıldı. Uyumama da daha çok var. Akışı yavaş olmayan, nispeten gerçekçi ve de izlerken sıkmayacak bir film arıyorum. Çok eski olmaz ise sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Guneyxz 1
Uzman
Korku istersen hokumu önerebilirim. Film bence nispeten hızlı ilerliyor sadece başı yavaş biraz.
Korku filmlerini sevmiyorum maalesef.Korku istersen hokumu önerebilirim. Film bence nispeten hızlı ilerliyor sadece başı yavaş biraz.
1 saat izlemiştim, kalanını izleyememiştim. Devam edeyim bari, bakalım anlattıkları kadar var mı. Dünyanın en iyi filmi falan.
1 saat izlemiştim, kalanını izleyememiştim. Devam edeyim bari, bakalım anlattıkları kadar var mı?
Hocam o filmi gerçekten odağını vererek duygusunu hissederek izlemen lazım. O moda gir empati falan yap çok seveceğine eminim.
Gece gece canım sıkıldı. Uyumama da daha çok var. Akışı yavaş olmayan, nispeten gerçekçi ve de izlerken sıkmayacak bir film arıyorum. Çok eski olmaz ise sevinirim.
A Street Cat Named Bob'u öneririm; gerçek hayattan esinlenmiş ve cidden çok güzel.
Bold Pilot
Uzman
Kuzuların Sessizliği izledik babamla az önce, çok güzeldi. Fakat aradığınız kriterlere bakarsak belki sıkılabilirsiniz. Suç/polisiye tarzında Se7en'ı da öneririm onu daha çok beğenirsiniz. Zodiac ta olabilir. Aradığınız türe göre öneri yapabilirim.
Deniz744 81
Üstün
The maze.