Arkadaşa yansıma engelleyici ekrana sahip tablet önerin çok fark ediyor.
Hocam memnun musunuz S10+'tan? Şarjı nasıl gidiyor vs. Genel değerlendirir misiniz? Bu arada S10+ 12.4 inç.Benim şahsi fikrim, ki kendim de kullanıyorum, S10 + orijinal klavyeli kılıf.
90hz
11" ekran
kalemli
Hocam yanlış anlaşılmışım. S10 + derken S10 ve yanında demek istemiştim. Ekran akıcı ve canlı, uzun pil ömrüne sahip. Bazen 5-6 saat aktif takılıyorum yine de şarjı %30'a ancak iniyor. Klavyeli kılıfı çok büyük bir nimet. Benim aldığımda mouse da vardı ancak bozulunca Samsung değişim yerine iade yapınca bir daha almadım. Yani S10 böyle ise S10+ eminim çok daha iyi ve daha memnun edici olacaktır.Hocam memnun musunuz S10+'tan? Şarjı nasıl gidiyor vs. Genel değerlendirir misiniz? Bu arada S10+ 12.4 inç.
Haa anladım hocam. Teşekkürler.Hocam yanlış anlaşılmışım. S10 + derken S10 ve yanında demek istemiştim. Ekran akıcı ve canlı, uzun pil ömrüne sahip. Bazen 5-6 saat aktif takılıyorum yine de şarjı %30'a ancak iniyor. Klavyeli kılıfı çok büyük bir nimet. Benim aldığımda mouse da vardı ancak bozulunca Samsung değişim yerine iade yapınca bir daha almadım. Yani S10 böyle ise S10+ eminim çok daha iyi ve daha memnun edici olacaktır.