Selam, edit işleriyle ilgileniyorum fakat bir film üzerine yapacağım editlerde bolca sahne bulmam gerekiyor iyisiyle kötüsüyle, editin akışına uygun bir şekilde ve bu beni çok uğraştırıyor. Bir sürü Yapay Zeka çıktı, belki böyle film adını yazdığımızda tüm önemli, güzel sahneleri veren bir site vardır diye düşündüm ya da bildiğiniz daha kolay bir yöntem var ise beklerim aşağıya.
Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
YouTube'da var.Selam, edit işleriyle ilgileniyorum fakat bir film üzerine yapacağım editlerde bolca sahne bulmam gerekiyor iyisiyle kötüsüyle, editin akışına uygun bir şekilde ve bu beni çok uğraştırıyor. Bir sürü Yapay Zeka çıktı, belki böyle film adını yazdığımızda tüm önemli, güzel sahneleri veren bir site vardır diye düşündüm ya da bildiğiniz daha kolay bir yöntem var ise beklerim aşağıya.
Ne yazarak bulabilirim?
Dizi, film, oyun vb adı sonra kesitin adı. Mesela GTA 5 Yee yee ass haircut.
Şu site de işinize yarayabilir:
Şöyle bir alternatif buldum: Hedefin sonuna "Scene pack" eklersek çoğu sahneye ulaşabiliyoruz toplu şekilde.Dizi, film, oyun vb adı sonra kesitin adı. Mesela GTA 5 Yee yee ass haircut.
X karakteri Scenepack diye aratabilirsiniz. YouTube'ta, veya Scenepack hesapları oluyor Instagram'da.Selam, edit işleriyle ilgileniyorum fakat bir film üzerine yapacağım editlerde bolca sahne bulmam gerekiyor iyisiyle kötüsüyle, editin akışına uygun bir şekilde ve bu beni çok uğraştırıyor. Bir sürü Yapay Zeka çıktı, belki böyle film adını yazdığımızda tüm önemli, güzel sahneleri veren bir site vardır diye düşündüm ya da bildiğiniz daha kolay bir yöntem var ise beklerim aşağıya.
Hangi film / dizilerden istiyorsunuz. İlgilendiklerim arasından varsa yardımcı olabilirim. @2098
Premium almana gerek yok. Instagram hesapları oluyor genelde.Discord sunucuları var premium alıyorsun orada ki sayfada sürekli scene packler atıyorlar 4K şeklinde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli