Detaylar
Kim cevapladı?TPB biraz denetimsiz bir sitedir, indirdiginiz dosyayi mutlaka taratin ve gercek zamanli bir koruma araci kullanin, benim tavsiyem Kaspersky.@12578 gerçekten sağ ol. Daha önce bu siteyi neden bilmiyordum diyorum şu an kendime, kütüphanesi bol her film var.
Hem film Hem başka şeyler indiririm![]()
Hocam internet tarihinin en köklü internet sitelerinden biri. Nasıl duymadınız şimdiye kadar? Neyse en azından öğrendiniz artık. Hocam gerçekten her film var. Para verseniz de izleyemeyeceğiniz filmler var. Dediğim gibi bu site gerçek internet arşivi.@12578 gerçekten sağ ol. Daha önce bu siteyi neden bilmiyordum diyorum şu an kendime, kütüphanesi bol her film var.
Hem film Hem başka şeyler indiririm![]()
Rusların bir site var konumunu mahalledeki kaçakçı CD satan abilerden öğrenirsin. Oradan maşallah DTS Dolby her şeyi tam Blu-Ray'leri bulabiliyorsun, adını veremiyorum maalesef.
Ama mecbur bırakıyorlar n'apalım, Pianist izleyecektim bu akşam. Baktım her yere nereden abonelik parayla satın alıp izleyebilirim diye, Türkiye'de yok. Prime Video'da var ama Türkiye için yok, o da ayrı saçmalık. İndirdim 26 GB 1080p şimdi mis gibi izleyeceğim.
Ama mecbur bırakıyorlar n'apalım, Pianist izleyecektim bu akşam. Baktım her yere nereden abonelik parayla satın alıp izleyebilirim diye, Türkiye'de yok. Prime Video'da var ama Türkiye için yok, o da ayrı saçmalık. İndirdim 26 GB 1080p şimdi mis gibi izleyeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Adrian Shepard
Başarılı
Eğer dil önemli değilse (İngilizce) FMHY taraflarına baktın mı? Orada bulma ihtimalin var.
Eğer dil önemli değilse (İngilizce) FMHY taraflarına baktın mı? Orada bulma ihtimalin var.
Piratebay'dan İngilizce alt yazılı indirip izledim. İngilizcem iyi fakat sesli olarak kötü

Beğendiniz mi kaliteyi? Bir de hangisini indirdiniz? 90GB olanı mı başka mı?Piratebay'dan İngilizce alt yazılı indirip izledim. İngilizcem iyi fakat sesli olarak kötü![]()
Beğendiniz mi kaliteyi? Bir de hangisini indirdiniz? 90GB olanı mı başka mı?
Evet 90GB remux olanı indirmiştim diye hatırlıyorum, güzel kalite.
blacktooth
Uzman
Orijinal kalite Blu-ray bulamıyorum, ayrıca ücretsiz olursa iyi olur.
Korsan tek yol. Korsana giden iki yol var, Torrent veya usenet kullanmak. Torrent'in iki yolu var, public ve private siteler. Public siteleri zaten arkadaşlar söylemiş, önermiş. Private sitelere erişebilirseniz aradığınız çoğu şeyi bulabilirsiniz. Ufak bir Google araması ile bunlara nasıl katılabileceğinizi, hangi siteler olduklarını vs. öğrenebilirsiniz. Reddit'de r/OpenSignups ve r/Trackers subredditlerine göz atabilirsiniz. Aynı şekilde r/Piracy subredditinin wikisinden de yararlanabilirsiniz. Zor şeyler değil ama öğrenmek gerekiyor.
ArdaReis_00
Uzman
Beğendiniz mi kaliteyi? Bir de hangisini indirdiniz? 90GB olanı mı başka mı?
Hocam bende bedava Blu-ray film indirmek için hangi siteyi kullanabilirim? Türkçe dublaj mutlaka olmalı Pirate Bay’deki filmlerin neredeyse hiçbirinde Türkçe dublaj yok. Marvel filmleri için söylüyorum.