Hocam İ yazmışsınız. İngilizcede öyle bir harf yok. I yazın yerine.Eki Görüntüle 108321
Bir sonuç çıkmadı bakıyorum gene de.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam İ yazmışsınız. İngilizce de öyle bir harf yok. I yazın yerine.
İki harfi de denedim. Siz aratınca çıkıyor mu peki?
Son düzenleyen: Moderatör:
Cunku i degil I ile yazacaksin, gavurlarda buyuk i yok.Eki Görüntüle 108321
Bir sonuç çıkmadı bakıyorum gene de.
O kadar link de atildigina gore madem, rjaa paylasimlarindan su ana kadar basima sorun gelmedi fakat risk tabi ki sizin.
Hocam Pirate Bay korsan sitesi değil. Arama motoru. Aynı zamanda bütün internetin arşivi. İnsanlar archive.org'u internet arşivi zannediyorlar ancak Pirate Bay'de internette hiçbir yerde olmayan içerikler var.O kadar link de atildigina gore madem, rjaa paylasimlarindan su ana kadar basima sorun gelmedi fakat risk tabi ki sizin.
Cunku i degil I ile yazacaksin, gavurlarda buyuk i yok.
O kadar link de atildigina gore madem, rjaa paylasimlarindan su ana kadar basima sorun gelmedi fakat risk tabii ki sizin.
Yok sorduğuma bakmayın, ben genellikle korsan tercih ediyorum zaten.
Fakat böyle 4K yüksek orijinal kayıpsız filmlerin korsanı zor bulunuyor bazen.
DMCA cok guzel bisi yaHocam Pirate Bay korsan sitesi değil. Arama motoru. Aynı zamanda bütün internetin arşivi. İnsanlar archive.org'u internet arşivi zannediyorlar ancak Pirate Bay'de internette hiçbir yerde olmayan içerikler var.
Internet Archive bunu legal yollarla yapip yasaya saygi gostereni, TPB ise en ufak miktarda sallamiyor DMCAlari.Hocam DMCA'nın iyi veya kötü bir şey olması sizin üretici veya tüketici olmanıza göre değişir. Ben film yapımcısı değilim. Filmin Blu-Ray'i de fiziksel ortamda satılmıyor. Satılsa bile çok uçuk rakamlarla satılıyor. Ederinden çok fazla. O yüzden insanlar korsana yöneliyor. Hem Pirate Bay sadece film/oyun/müzik sitesi değil. Sitede Games kategorisinin sağ tarafındaki kategoriye bakın.DMCA cok guzel bisi yaInternet Archive bunu legal yollarla yapip yasaya saygi gostereni, TPB ise en ufak miktarda sallamiyor DMCAlari.
DMCA cok guzel bir şey yaInternet Archive bunu legal yollarla yapip yasaya saygi gostereni, TPB ise en ufak miktarda sallamiyor DMCAlari.
Blu-ray'in ayrı bir zevki var, dağıtıcıdan çıktığı kalitede izliyorsun neredeyse, korsan bu yüzden güzel.
Netflix vb. Hem kayıplı hem de internet isterse 10Gbps olsun kalite ayarı olmadığı için kendi server yoğunluğuna göre düşürüyor.
Eh ben ucundan agresif bir ozgur yazilim destekcisiyim, korsan kotulemem benim acimdan garip kacar ve arsivlik koleksiyonlarim da bulunuyor. Mevzu su ki gunumuz yasalari ile illegalHocam DMCA'nın iyi veya kötü bir şey olması sizin üretici veya tüketici olmanıza göre değişir. Ben film yapımcısı değilim. Filmin Blu-Ray'i de fiziksel ortamda satılmıyor. Satılsa bile çok uçuk rakamlarla satılıyor. Ederinden çok fazla. O yüzden insanlar korsana yöneliyor. Hem Pirate Bay sadece film/oyun/müzik sitesi değil. Sitede Games kategorisinin sağ tarafındaki kategoriye bakın.Bence o siteyi internet arşivi yapan şey tam da bu. İroni olarak değil. Cidden öyle düşünüyorum. O bölümdeki içeriklerin en az %50'sini internette/fiziksel ortamda bulamazsınız.(bedava/parayla farketmeden)
Hocam TR'de yasa yok zaten. En az bir 10 yıl daha çıkmaz. Zaten yasa olsaydı da kimse denetlemezdi. Denetleseler ülkenin en az %70'i hapse girer. Bu devirde 5 yaşındaki çocuktan 60 yaşındaki amcaya kadar herkes korsan kullanıyor.Eh ben ucundan agresif bir ozgur yazilim destekcisiyim, korsan kotulemem benim acimdan garip kacar ve arsivlik koleksiyonlarim da bulunuyor. Mevzu su ki gunumuz yasalari ile illegal![]()
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-