• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Film veya Dizi seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    dizi film

Sevdiğim oyuncular varsa izliyorum ve önemlisi her filmin olmazsa olmazı bir erkek bir kız sevgili olur hep ana başröller olur bunlar genellikle bu ikilinin ten uyumu ve birbirlerini kafamda uyumlu görebiliyorsam izliyorum yoksa IMDb falan bakmam.

Belirli bir dönemde bir kategoriye kafayı takıp bir sürü benzer film izliyorum. RDR2 oynadıktan sonra kaç western film izledim hatırlamıyorum bile. Ama sarıyor be.

Justwatch uygulamasını kullanıyorum, aynı seçimleri yapanlar şunları da izledi diye bir bölüm var genelde tutuyor.

Kendime hitap ediyorsa. Yani demek istediğim kendi zevkime göre. İlk önce direkt dizi veya filmin konusuna bakarım ki bana hitap ediyor mu diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstünde kafa yormayacak kadar iyi yapımlar var yine.
Zaten coğunun kapak fotoğrafı birbirinin paralel evren versiyonu.
Benim dizi olarak çok severek izlediğim tek Türk dizisi Hekimoğlu onun da sebebi House ' un %100 kopyası olması zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…