Ben bu konularda çok seçiciyim. Yani önüme bodoslama film çıksa veya kapak fotoğrafı cazip gelse bile açıp seyredemiyorum.

Bilindik ve başyapıt olan çoğu dizi veya filmi biliyorum.

Peki siz dizi veya film seçerken zorlanıyor musunuz? Veya dizi/film seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

Benim için bazen film seçmek, film izlemekten uzun olabiliyor. :D Bazen de tam aradığım diziyi bulup bitirince, o boşluk hissinden sonra yerine gelecek diziyi bulmak çok daha zor olabiliyor. :D

Sevdiğim oyuncular varsa izliyorum ve önemlisi her filmin olmazsa olmazı bir erkek bir kız sevgili olur hep ana başröller olur bunlar genellikle bu ikilinin ten uyumu ve birbirlerini kafamda uyumlu görebiliyorsam izliyorum yoksa IMDb falan bakmam.

Belirli bir dönemde bir kategoriye kafayı takıp bir sürü benzer film izliyorum. RDR2 oynadıktan sonra kaç western film izledim hatırlamıyorum bile. Ama sarıyor be.

Kendime hitap ediyorsa. Yani demek istediğim kendi zevkime göre. İlk önce direkt dizi veya filmin konusuna bakarım ki bana hitap ediyor mu diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstünde kafa yormayacak kadar iyi yapımlar var yine.
Zaten coğunun kapak fotoğrafı birbirinin paralel evren versiyonu. :D
Benim dizi olarak çok severek izlediğim tek Türk dizisi Hekimoğlu onun da sebebi House ' un %100 kopyası olması zaten :D.
1708533918513.webp