Çok başarılı buluyorsunuz galiba Türk yapıtlarını.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok başarılı buluyorsunuz galiba Türk yapıtlarını.
Bir kaç yapım dışında başarılı bulmuyorum sadece seviyorum.
- Makaleler
- 7
Çok başarılı buluyorsunuz galiba Türk yapıtlarını.
Üstünde kafa yormayacak kadar iyi yapımlar var yine.
Zaten coğunun kapak fotoğrafı birbirinin paralel evren versiyonu.
Thanos
Üstün
Ben bu konularda çok seçiciyim. Yani önüme bodoslama film çıksa veya kapak fotoğrafı cazip gelse bile açıp seyredemiyorum.
Bilindik ve başyapıt olan çoğu dizi veya filmi biliyorum.
Peki siz dizi veya film seçerken zorlanıyor musunuz? Veya dizi/film seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?
Benim için bazen film seçmek, film izlemekten uzun olabiliyor.Bazen de tam aradığım diziyi bulup bitirince, o boşluk hissinden sonra yerine gelecek diziyi bulmak çok daha zor olabiliyor.
![]()
Sevdiğim oyuncular varsa izliyorum ve önemlisi her filmin olmazsa olmazı bir erkek bir kız sevgili olur hep ana başröller olur bunlar genellikle bu ikilinin ten uyumu ve birbirlerini kafamda uyumlu görebiliyorsam izliyorum yoksa IMDb falan bakmam.
- Makaleler
- 1
Belirli bir dönemde bir kategoriye kafayı takıp bir sürü benzer film izliyorum. RDR2 oynadıktan sonra kaç western film izledim hatırlamıyorum bile. Ama sarıyor be.
abdullah53
Başarılı
Justwatch uygulamasını kullanıyorum, aynı seçimleri yapanlar şunları da izledi diye bir bölüm var genelde tutuyor.
Konusuna ve yorumlarına.
1
178
Ziyaretçi
Konu ve fragmanın çekiciliği benim için önemli şahsen.
Benim dizi olarak çok severek izlediğim tek Türk dizisi Hekimoğlu onun da sebebi House ' un %100 kopyası olması zatenÜstünde kafa yormayacak kadar iyi yapımlar var yine.
Zaten coğunun kapak fotoğrafı birbirinin paralel evren versiyonu.![]()