Filmograf Ali Yaşar İncelemesi

Hatırladım! "evliyim eşim var" dediği yorumu hatta kısa devre programında yapmıştı. Keşke Recep Baltaş o yorumları silmeseydi o gün. Çünkü oraya yaptığını hatırlıyorum. Daha sonra bu Instagram hikayesinde "ben asla evlenmedim" dediğini duyunca şok oldum çünkü evli olduğunu bizzat kendisinin yazdığını hatırlıyorum.

Hukuksal sebepten dolayı yoruma artık erişimim olmadığı için sadece bir iddia olarak kalacak bu. O yüzden kesinliği yok yazdığım şeyin.

Lazım olursa B12 ilacımı gönderebilirim. Belki de sözde alamadığı ödemeleri bu şekilde alabilir. Tabletin yerini tutar mi? Sanmam.
İki tane %50 payını aldı, avukatım şahit. Bir ödemesi daha kaldı. Sponsor öder ödemez avukatım iletişime geçecek fatura için. Kimsenin parası kalmadı bende. Kalsa zaten 20 senede hakkımda tek video yapan bu olmazdı.

Daha fazla araştırınca bazı tweetlerde "görme engelli sevgilim" diye paylaşmış. Kafasına göre bazen eşi oluyor bazen sevgilisi. Ve insanlar onu evli sanınca da "yoo hayatımda hiç evlenmedim ki yaaauvvv niyee öyle sandınız kii?" diyor Harbi çok garip bir kişilik bu adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…