Philips modelini alabilirsin iyi bir F/P modelidir.

Filtre kahve makinelerinin pek bir önemi yok, fiyat bakımından uygun olanını alabilirsiniz. Filtre kahvede önemli olan filtre kağıdı ve kahve.

Aslinda bir miktar onemi var damlatma stili onem tasiyor. Damla damla degil de suyu cok seyreltmeden boca ediyorsa kahve tam demlenmemis oluyor.

Teşekkürler önerileriniz için. Philips F/P olarak hoşuma gitmişti, alacağım kişi 7/24 kahve içmiyor, ara sıra yaparsa yapacak, kahveden ziyade çay içiyor. Biz de ziyarete gittiğimizde ( dükkan, ev değil ) demlersek birer bardak içeceğiz. @Eagles sizin attığınız makine de F/P aslında, Philips ile 1000 ₺ fiyat farkı var mış. Hem çekirdek hem toz olarak yapıyorsa, sıcak tutma özelliği varsa vs. onlar da avantaj.

Teşekkürler önerileriniz için. Philips F/P olarak hoşuma gitmişti, alacağım kişi 7/24 kahve içmiyor, ara sıra yaparsa yapacak, kahveden ziyade çay içiyor. Biz de ziyarete gittiğimizde ( dükkan, ev değil ) demlersek birer bardak içeceğiz. @Eagles sizin attığınız makine de F/P aslında, Philips ile 1000 ₺ fiyat farkı var mış. Hem çekirdek hem toz olarak yapıyorsa, sıcak tutma özelliği varsa vs. onlar da avantaj.

Kullanıp memnun olduğum için önerdim bende. Kaliteli bir makine, fan boy kesinlikle değilimdir. Philips markası güzeldir, fiyat performans olarak güzeldir özellikle.

Benim cihazım 45 dakika sıcak tutma özelliği ve aromalı yapabiliyor kahveyi. Ama benim kullandığım cihazda öğütme fonksiyonu yok. Ben bilerek böyle aldım. Mehmet efendi colombian kullanıyorum, gayet güzel kahve. Bazen uğraştırıcı oluyor öğütme işi sıkıyor beni.

Sizin baktığınız makineler içerisinde sadece Russell Hobbs markasında var öğütme fonksiyonu.

@The Man From Earth HD7459 daha hoş ve zamanlayıcısıyla daha avantajlı duruyor dediğiniz gibi, muhtemelen onu alacağım. İndirim bekleyebilirim bir süre, bakalım artık. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

@Eagles hocam çok teşekkürler yorumlarınız için. Kahve olarak sizin yazdığınız Mehmet efendiden alayım diyorum makinenin yanına, 250 gr tek paket, amazon'da 230 ₺'ye var mış. Bir de Philips HD7459 uygun kağıt ne almalıyım? Öneride bulunursanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:
@The Man From Earth HD7459 daha hoş ve zamanlayıcısıyla daha avantajlı duruyor dediğiniz gibi, muhtemelen onu alacağım. İndirim bekleyebilirim bir süre, bakalım artık. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

@Eagles hocam çok teşekkürler yorumlarınız için. Kahve olarak sizin yazdığınız Mehmet efendiden alayım diyorum makinenin yanına, 250 gr tek paket, amazon'da 230 ₺'ye var mış. Bir de Philips HD7459 uygun kağıt ne almalıyım? Öneride bulunursanız çok memnun olurum.

Surekli kullandigim urun ve bence alaninda da en iyilerinden birisi. Amazon'da stoklar guncellenince fiyati 100-150 TL arasina iniyor hatta gecen hafta 97 TL'ye satin aldim.