Üstte öneri yapan arkadaşlara tüm saygımla ikisinin de leş olduğunu söyleyip almamanız için rica edeceğim.

Buradan çekirdek veya öğütüm tercihinizi seçip öğütülmüş alabilirsiniz.

En uygun fiyatlı olan site Sezy idi galiba. Daha çok site varda aklıma ilk gelenleri attım bunların hepsi güzel.

Ben Starbucks'dan alıyorum ama diğer çekirdek kahve markalarına göre daha kavrulmuş oluyor. Sert istiyorsan Dark Roast çeşitleri var. Ben genelde Kenya alıyorum.

Üstte öneri yapan arkadaşlara tüm saygımla ikisinin de leş olduğunu söyleyip almamanız için rica edeceğim.

Buradan çekirdek veya öğütüm tercihinizi seçip öğütülmüş alabilirsiniz.

En uygun fiyatlı olan site Sezy idi galiba. Daha çok site varda aklıma ilk gelenleri attım bunların hepsi güzel.

Buuu coffeedepartment'ın fotoğrafları çok iyiymiş ya üreten abiler selfie atmış, hepsinden alasım geldi :D

Mis gibi hem de amazon yolladığı için 2 günde geliyor. İndirimlerde fiyatı 140₺ civarında oluyor normalde 250₺. https://www.amazon.com.tr/dp/B009PIIP82?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

Ben Starbucks'dan alıyorum ama diğer çekirdek kahve markalarına göre daha kavrulmuş oluyor. Sert istiyorsan Dark Roast çeşitleri var. Ben genelde Kenya alıyorum.

Her birine ayrı ayrı bakacağım çok teşekkürler.

6 ay rafta bekleyen kahveden bir hayir gelmez. Tchibo, statbucks vs direkt eleyebilirsin o yuzden. kafeingo, caffecolore, petra, a roasting lab fena degildi ama bu aralar favorim artesso.