Ata Tuğkan

Uzman
Birçok MMO oynadım ama Final Fantasy serisine hiç girmedim. 23 Ocak'ta Rebirth PC çıkışı yapınca oynayacağım. Onun öncesi serinin hangi oyunlarını tavsiye edersiniz? Hikayesi güzel ve içeriği bol.

Birçok MMO oynadım ama Final Fantasy serisine hiç girmedim. 23 Ocak'ta Rebirth PC çıkışı yapınca oynayacağım. Onun öncesi serinin hangi oyunlarını tavsiye edersiniz? Hikayesi güzel ve içeriği bol.

Seride en çok sevilen oyunlar 6. oyun, 7. oyun ve X. 16'yı da bayağı beğeniyorlar.

Bir not düşeyim: Hikaye konusunda 7 remake oyunları orijinale göre ne kadar detay eklese de, orijinalı oynamış bazı kişiler çoğu yeni eklenen hikaye değişikliklerini sevmiyorlar.

Eski sira tabanli combat sizin icin sorun olmayacaksa X ve X-2'nin HD remaster surumlerinden baslamaniz oldukca iyi olacaktir.

Sizin icin sira tabanli uygun degilse 15'den baslanabilir. Bence FF7 Remake'leri seriye hakaret gibi ancak yine de kotu oyunlar degiller, onlarla da baslayabilirsiniz. Remake'in 2. oyunu da PC'ye gelecek yakin tarihte zaten.