malpts 9

Başarılı
Merhaba,

Annem zamanında abime PSP alacağım derken bilmeden Final Fantasy 10. yıl özel sürüm PSP almış. Şu anda eBay üzerinde 250-500 dolar arasında değişen değerlerde satılıyor. Araştırdığım kadarıyla dünyada 50.000 tane üretilmiş. Türkiye'de satan kimse göremedim, hatta direkt elinde olan birini de görmedim. Türkiye'de varsa sanırım parmak kadar var bundan. Sizce bunun tahmini değeri ne kadar şu an?

IMG_20260113_200339.webp

Son düzenleme:
Taş çatlasın 40.000 lira.

O da hastası alır yani. Kısacası E-Bay'de gördüğün en yüksek fiyatın bir kat daha fazlası diyebilirim. 50.000'den ilan aç beklesin.

Fazla vermiş gibi hissettim.

Son düzenleme:
Taş çatlasın 40.000 lira.

O da hastası alır yani. Kısacası E-Bay'de gördüğün en yüksek fiyatın bir kat daha fazlası diyebilirim. 50.000'den ilan aç beklesin.

Fazla vermiş gibi hissettim.
Maşallah hocam yalnız şunları söyleyeyim o arkadaki metal kısımda çizik var biraz birde burası ne portu bilmiyorum ama burdaki plastik parça yok.Sizce bu halde kaç para olabilir 30K gibi bir fiyat olur mu sizce?Fiyatları hiç bilmiyorum ama bu abartı oldu sanırım.
IMG_20260113_203206.webp

Maşallah hocam yalnız şunları söyleyeyim o arkadaki metal kısımda çizik var biraz birde burası ne portu bilmiyorum ama burdaki plastik parça yok.Sizce bu halde kaç para olabilir 30K gibi bir fiyat olur mu sizce?Fiyatları hiç bilmiyorum ama bu abartı oldu sanırım.
Eki Görüntüle 218056
Ben baya uçtum gibi ya, kozmetik kusurlarını da var sayarsak 30K'dan 25'e pazarlıkla inilebilir.

Gecen sene dolap uygulamasinda biri 8.000'e satmisti. En fazla 10.000 eder. Benim dedigimin kondisyonu bu kadar iyi değildi ama.

Hocam yukarıda dediklerim dışında bir sorunu olmadigini söyledi annem kutusuda duruyor kablosu falan o kutunun içindeymiş ondan çalıştırma fırsatım olmadı.

Hocam yukarıda dediklerim dışında bir sorunu olmadigini söyledi annem kutusuda duruyor kablosu falan o kutunun içindeymiş ondan çalıştırma fırsatım olmadı.
Kutusu varsa cok iyi yine. Nintendo Switch OLED parasina satabilirsin. PSP'ye kimse 20-30 bin vermez bu memlekette. 12 bin TL gibi bir fiyata satabilirsin. Fakat yine de o fiyata PS Vita almak varken mantikli degil. Satmakta kararli misin?

İlk once NAND calisiyor mu diye kontrol et. Yasli cihazlarda cok yaygin. Memory Stick Pro Duo portunu da test etmelisin, UMD de. Batarya pinleri saglam mi diye de bakmalisin. Sarj pinleri bazen zamanla bozulabiliyor, kontrolunu yap.

Dis kasanin durumuna gore fiyat bicilseydi dunya bambaska bir sey olurdu.

İlk once NAND calisiyor mu diye kontrol et. Yasli cihazlarda cok yaygin. Memory Stick Pro Duo portunu da test etmelisin, UMD de. Batarya pinleri saglam mi diye de bakmalisin. Sarj pinleri bazen zamanla bozulabiliyor, kontrolunu yap.

Dis kasanin durumuna gore fiyat bicilseydi dunya bambaska bir sey olurdu.
Bunlar da kusursuzsa 30 ve 25'den aşağı satmanın hiçbir manası yok şahsen. Yukarıda 12K'larda fiyat vermiş ama bana komedi geliyor o fiyatlar.