Bunlar da kusursuzsa 30 ve 25'den aşağı satmanın hiçbir manası yok şahsen. Yukarıda 12K'larda fiyat vermiş ama bana komedi geliyor o fiyatlar.
Hic bit pazarina falan gitmediniz, konsol ortamlarina girmediniz diye dusunuyorum. 25-30 dedigimiz para, Signature Edition disina etmez bile.

İlk once NAND calisiyor mu diye kontrol et. Yasli cihazlarda cok yaygin. Memory Stick Pro Duo portunu da test etmelisin, UMD de. Batarya pinleri saglam mi diye de bakmalisin. Sarj pinleri bazen zamanla bozulabiliyor, kontrolunu yap.

Dis kasanin durumuna gore fiyat bicilseydi dunya bambaska bir sey olurdu.
Hocam PSP den hiç anlamıyorum ama sanırsam dediğiniz şeyleri test edebilmem için içini açmaliyim doğru mudur?

Hic bit pazarina falan gitmediniz, konsol ortamlarina girmediniz diye dusunuyorum. 25-30 dedigimiz para, Signature Edition disina etmez bile.
Cihazın yurt dışında fiyatları arkadaşın dediği gibiyse ona göre gayet yazdım. Bit pazarına sık sık giderim, özellikle İstanbul Kadıköy ve Feriköy'de bulunana.

Yahu 350 - 500 dolarlık cihaza "Türkiye'de bu parayı vermezler." diyerekten 10.000 mi yazsın? Biz alalım o zaman.

Kutusu varsa cok iyi yine. Nintendo Switch OLED parasina satabilirsin. PSP'ye kimse 20-30 bin vermez bu memlekette. 12 bin TL gibi bir fiyata satabilirsin. Fakat yine de o fiyata PS Vita almak varken mantikli degil. Satmakta kararli misin?

Hocam bilmiyorum bende ederine göre satmayı düşünebilirim ondan dolayı konu açtım zaten ederini ögrenmek için.

Hocam PSP den hiç anlamıyorum ama sanırsam dediğiniz şeyleri test edebilmem için içini açmaliyim doğru mudur?
Degil. Okusaniz anlardiniz zaten, anlamak ile alakasi yok. Cihazi acin (normal power on anlaminda), IPL ve VSH saglam mi kontrol edin, NAND'a write yapilabiliyor mu diye bakin, portlari, UMD okuyucu test edin. PSP dedigimiz cihaz 22 yasina girecek, milattan eski lehimlerin atmasi an meselesi.

Cihazın yurt dışında fiyatları arkadaşın dediği gibiyse ona göre gayet yazdım. Bit pazarına sık sık giderim, özellikle İstanbul Kadıköy ve Feriköy'de bulunana.

Yahu 350 - 500 dolarlık cihaza "Türkiye'de bu parayı vermezler." diyerekten 10.000 mi yazsın? Biz alalım o zaman.
Cihaz defolu. Memory Stick Pro Duo (hafiza karti yeri). Loose graded sayilir. Onlarin fiyati da tas catlasa 150 dolar. Bu da 6-7K yapar. Kutusunu da sayarsak 10.000 eder maksimum.

Eger sold listings icin bakarsaniz, 200-350 dolar arasina sistemin satildigini gorursunuz. Kutulular da var.

Edit: Mint Condition olanlar ise 550-650 dolar civari.

Hiç bitpazarına falan gitmediniz, konsol ortamlarina girmediniz diye dusunuyorum. 25-30 dedigimiz para, signature Edition disina etmez bile.

Signature 30'a bulup da almamak insanlık suçu bu arada :D

Cihazın yurt dışında fiyatları arkadaşın dediği gibiyse ona göre gayet yazdım. Bitpazarına sık sık giderim, özellikle İstanbul Kadıköy ve feriköy'de bulunana.

Alabilirsin. Arkadaşım sınırlı sayı bir ASUS koleksiyonunu Sahibinden'den 4000'e aldı, şu an kutulu ve sticker seti de olan o pakete EBay'den bakacak olursak 15 bin TL. Bir ürünün olmaması demek değerini arttırmaz arz talebi de önemli yoksa Nintendo ve Sony gibi firmaların çok bomboş çıkardığı Edition kasalar var ama hiçbiri satılmıyor.

Satacaksan 12-13'ten koy ilk 1 ay önemli eğer fazla teklif düşerse fiyatı yükseltebilirsin sonuçta mal senin fakat üstüne alacak adam tanımıyorum. Türkiye'de av kültürü daha yaygın olduğundan insanlar aşırı ucuza kapatıyorlar.