- Makaleler
- 62
Aktif olarak Firefox kullanıyorum. Firefox alternatifi bir tarayıcı öneriniz var mı? Şu Brave çok fazla konuşuluyor, onu deneyeceğim. Edge kullanmak istemiyorum.
Zen browser mükemmel bir alternatif bence.Firefox tabanlı ve çok güzel özellikleri var.Aktif olarak Firefox kullanıyorum. Firefox alternatifi bir tarayıcı öneriniz var mı? Şu Brave çok fazla konuşuluyor, onu deneyeceğim. Edge kullanmak istemiyorum.
En son 4-5 ay önce falan kullanmışımdır. Çok RAM tüketiyor.
Zen browser mükemmel bir alternatif bence.Firefox tabanlı ve çok güzel özellikleri var.
Bir deneyelim, teşekkürler.
Olabilir ama Chromium'mu Firefox'mu desek Firefox daha iyi benceNeden Edge kullanmak istemiyorsunuz? Mahremiyet konusunda bir endişeniz mi var? Eğer yoksa, Edge'nin ilk zamanlarına göre, özellikle Chromium altyapısına geçtiğinden beri, oldukça iyi duruma geldiğini söyleyebilirim. Aktif olarak kullanıyorum, kaynak tüketimi de pek fazla değil, eğer sisteminiz güncel standartlarda ise.
Edge kullanmayı çok tercih etmiyorum. Özellikle birkaç davranışı rahatsız edici geliyor. Örneğin, kendini arka planda açık bırakması, sistemle birlikte çalışmaya devam etmesi hoşuma gitmiyor. Ayrıca ilk kurulum sırasında gizlilik ayarlarının gri renkte kutucuklarla sunulması bana güven vermiyor. Bu varsayılan ayarlar, sanki kullanıcıyı yönlendirme amacı taşıyor gibi hissediyorum. Bu yüzden başka tarayıcıları tercih ediyorum.Neden Edge kullanmak istemiyorsunuz? Mahremiyet konusunda bir endişeniz mi var? Eğer yoksa, Edge'nin ilk zamanlarına göre, özellikle Chromium altyapısına geçtiğinden beri, oldukça iyi duruma geldiğini söyleyebilirim. Aktif olarak kullanıyorum, kaynak tüketimi de pek fazla değil, eğer sisteminiz güncel standartlarda ise.