Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Vivaldi kullanmıştım. Güzeldi, tekrardan indirebilirim. Şimdi Brave ve Zen Browser'a bakacağım.Brave olabilir gizlilik ve güvenlik ise hassasiyetiniz. Eğer kullanış ve rahatlık olarak bakıyorsanız Arc veya Vivaldi deneyebilirsiniz.
Dediklerinize katılıyorum. Bu saydığınız sebeplerden ötürü size Zen'i önerebilirim. Onun dışında çoğu tarayıcı Chromium. UI dışında pek farkları yokEdge kullanmayı çok tercih etmiyorum. Özellikle birkaç davranışı rahatsız edici geliyor. Örneğin, kendini arka planda açık bırakması, sistemle birlikte çalışmaya devam etmesi hoşuma gitmiyor. Ayrıca ilk kurulum sırasında gizlilik ayarlarının gri renkte kutucuklarla sunulması bana güven vermiyor. Bu varsayılan ayarlar, sanki kullanıcıyı yönlendirme amacı taşıyor gibi hissediyorum. Bu yüzden başka tarayıcıları tercih ediyorum.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Vivaldi kullanmıştım. Güzeldi, tekrardan indirebilirim. Şimdi Brave ve Zen Browser'a bakacağım.
Arc bana göre Vivaldi'den de daha rahat kullanımı var. Vivaldi beğendiyseniz Arc mutlaka deneyin.
- Makaleler
- 1
Ben Zen kullanıyorum şu an gayet iyi hatta normal Firefox'tan bile daha iyi ve performanslı.Vivaldi kullanmıştım. Güzeldi, tekrardan indirebilirim. Şimdi Brave ve Zen Browser'a bakacağım.
Hocam uBlock Origin söz konusuysa Firefox, diğer tüm konularda Chromium derim. Firefox da kullanıyorum, Chromium karşısında desteklenmesi gereken bir motor.Olabilir ama Chromium'mu Firefox'mu desek Firefox daha iyi bence
- Makaleler
- 62
- Makaleler
- 1
Firefox tabanlıysa Zen ve Librewolf. Chromium tabanlıysa Brave öneririm direkt diğerlerine çok hakim değilim.
Brave her donanımda iyi çalışmaz. Supermium ve Thorium iyi ancak ana odakları eski OS'lar. Chrome zaten yıllardır RAM sömürüyor.Zaten Firefox hariç hepsi Chrome tabanlı ne gereği kafa yormaya.