Hangisi?

• uBlock Origin

Oy: 34 91,9%
  • AdGuard

Oy: 3 8,1%

• Oy verenlerin toplamı
    37
uBlock Origin kaynak kullaniminda daha iyi. Filtreleri AdGuard'dan daha sağlam. GitHub'da sorunları bildirdikten birkaç saat içerisinde cozuyorlar.

Eki Görüntüle 110008
Hocam o arayüz AdGuard'da vardı

AdGuard bayağı hızlı ama son zamanlarda YouTube'deki reklamlari engelleyemiyor bende.
Özel filterlerden EasyList, StevenBlack ad listeleri ekle ve dile özgü kısmıdan hepsini işaretle engeller.

Son düzenleme:
uBlock Origin kaynak kullaniminda daha iyi. Filtreleri AdGuard'dan daha sağlam. GitHub'da sorunları bildirdikten birkaç saat içerisinde cozuyorlar.

Eki Görüntüle 110008
Bu kadar filtreye gerek yok. Birbiri ile aynı işlevde olanları kapatabilirsiniz. Çok amaçlı altındakileri kullanmıyorum. Ama kullanacak olsam şu filtreler yeterli. Çerez bildirimlerini anlıyorum, ama diğer ayarların sitelerde çok hantallığa yol açtığını belirteyim.

2024-12-27_19-53.webp

Dile özgü filtrelerde kendi diliniz yeterli. Diğer dillere ait siteleri çok gezmezsiniz. Zaten İngilizce siteler için ana reklam engelleme filtreleri yetiyor. Çok filtre performansı bozacaktır.

Bu arada AdGuard, Ublock Origin hızlı diyenler kimse görmezden gelin. Hız konusunda Ublock Origin daha hafif olduğundan, daha iyidir. AdGuard aynı Avast gibi her şey olmaya çalıştığından, bazı ayarları siteleri yavaşlatıyor. Bu ayarları kapatsanız bile çok fark etmediğini gözlemledim. Veri toplamayı da sevdiğinden(kazancı burası) Ublock Origin gibi bir birey tarafından geliştirilen açık kaynak uzantı kadar hafif olamıyor.

Son düzenleme: