uBlock çok daha agresif çalışıyor ve daha iyi bir deneyim sunuyor. Şahsen uBlock Origin gibi bir reklam engelleyici kullanmadım. Firefox kullanıpta uBlock kullanmamak ayıp olur.
Detaylar
Kim cevapladı?KakaoluKekAdam
Yetkin
Hocam o arayüz AdGuard'da vardıuBlock Origin kaynak kullaniminda daha iyi. Filtreleri AdGuard'dan daha sağlam. GitHub'da sorunları bildirdikten birkaç saat içerisinde cozuyorlar.
Eki Görüntüle 110008
Özel filterlerden EasyList, StevenBlack ad listeleri ekle ve dile özgü kısmıdan hepsini işaretle engeller.AdGuard bayağı hızlı ama son zamanlarda YouTube'deki reklamlari engelleyemiyor bende.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Kendi önerdiğim ayarlarimi gösterdim.
Bu kadar filtreye gerek yok. Birbiri ile aynı işlevde olanları kapatabilirsiniz. Çok amaçlı altındakileri kullanmıyorum. Ama kullanacak olsam şu filtreler yeterli. Çerez bildirimlerini anlıyorum, ama diğer ayarların sitelerde çok hantallığa yol açtığını belirteyim.uBlock Origin kaynak kullaniminda daha iyi. Filtreleri AdGuard'dan daha sağlam. GitHub'da sorunları bildirdikten birkaç saat içerisinde cozuyorlar.
Eki Görüntüle 110008
Dile özgü filtrelerde kendi diliniz yeterli. Diğer dillere ait siteleri çok gezmezsiniz. Zaten İngilizce siteler için ana reklam engelleme filtreleri yetiyor. Çok filtre performansı bozacaktır.
Bu arada AdGuard, Ublock Origin hızlı diyenler kimse görmezden gelin. Hız konusunda Ublock Origin daha hafif olduğundan, daha iyidir. AdGuard aynı Avast gibi her şey olmaya çalıştığından, bazı ayarları siteleri yavaşlatıyor. Bu ayarları kapatsanız bile çok fark etmediğini gözlemledim. Veri toplamayı da sevdiğinden(kazancı burası) Ublock Origin gibi bir birey tarafından geliştirilen açık kaynak uzantı kadar hafif olamıyor.
Son düzenleme:
KakaoluKekAdam
Yetkin
Bi AdGuard'da deneyim eğer sorun olursa uBlock'a geçerim.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-