Son düzenleyen: Moderatör:
O program spoofdpi tabanlı. Yani sistem proxy ayarını ayarlamış ve öyle kalmış olabilir. Programı kapatıp internete çıkamadığında aldığın hatayı gösterirsen anlarız ne olduğunu.

O program spoofdpi tabanlı. Yani sistem proxy ayarını ayarlamış ve öyle kalmış olabilir. Programı kapatıp internete çıkamadığında aldığın hatayı gösterirsen anlarız ne olduğunu.
Selam hocam beni hatırladın mı bilmiyorum. Şuanda Goodbyedpi falan kullanan çoğu kişi TürkTelekom altyapılarında falan discorda giremiyor sanırsam. Benim program hakkında ne düşünüyorsunuz siz bakmıştınız. Sizin önerdiğiniz güncellemelerle beraberinde oldukça gelişti. Linux içinde sadece programdaki dns sistemi yapılarak paylaştım. Asıl olayım windowsta tabi.

Ne yaptıysam çözemedim. Yeniden eski yazılımı kurmazsam şu an buraya bu mesajı yazamıyordum.
Programı tamamen kapat. İnternetin gitsin. Ağ ve internet ayarlarına gir. DNS Sunucu ataması kısmının hem Ipv4 hem de Ipv6 dns sunucuları kısımlarının çıkacağı şekilde ekran görüntüsü alıp buraya at.

Programı tamamen kapat. İnternetin gitsin. Ağ ve internet ayarlarına gir. DNS Sunucu ataması kısmının hem Ipv4 hem de Ipv6 dns sunucuları kısımlarının çıkacağı şekilde ekran görüntüsü alıp buraya at.
İkisi de boş görülüyor.

Diğer cihazlarda sorun var mı, yoksa bilgisayara mı özel ?
Bilgisayara özel. Belli yani birşeyler içeri kazınmış silinmiyor.

Boş derken nasıl boş görünüyor? otomatik mi yazıyor ekran görüntüsü atmanız lazım.
1780592968445.webp 1780593061829.webp
Bu halde görülüyor.
Şimdi de mesela kapatınca internete girebiliyorum yazılımı. Upload yüksek olsa yükleyeceğim ekran videosunu da mümkün değil gibi vb.

Tamam uygulama DNS ayarlarını bozmuş. Ipv4 ü aç birinciye 1.1.1.1 yaz ikinciye 1.0.0.1 yap https üzerinden dns açık otomatik al.
Ipv6 da ise birinciye 2606:4700:4700::1111 ikinciye 2606:4700:4700::1001 yaz. Aynı şekilde https üzerinden dns açık otomatiğe al. BypaxDPI ı da tamamiyle kaldır. Düzelecektir.

Bu şekilde bozulmasını istemiyorsan BypaxDPI ı bir daha kullanma benim uygulamayı kullanabilirsin gönül rahatlığıyla.

Ekran görüntüsü 2026-06-04 201721.webp
Ekran görüntüsü 2026-06-04 201742.webp

ipv6 da ilkine el ile girilen işaretlenmiş o da otomatik şablon olacak.

Son düzenleme: