O eklenti de iyi değil. Immersive translate en iyisi de beğenmeyen çok olur bunu. Youtube videosu çeviri desteği de var.Çeviri için Translate Web Pages eklentisini kullan. Firefoxun yerleşik çevirisi iyi değil.
O eklenti de iyi değil. Immersive translate en iyisi de beğenmeyen çok olur bunu. Youtube videosu çeviri desteği de var.Çeviri için Translate Web Pages eklentisini kullan. Firefoxun yerleşik çevirisi iyi değil.
Translate Web Page den daha iyisi olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar ihtiyacımı gördü çevirisi hızlı ve düzgün.O eklenti de iyi değil. Immersive translate en iyisi de beğenmeyen çok olur bunu. Youtube videosu çeviri desteği de var.
Hızlı da kötü çevirisi. Bir süre tarayıcıların entegre çevirilerini dene. Tekrar hatırlıyorsun çeviriyi.Translate Web Page den daha iyisi olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar ihtiyacımı gördü çevirisi hızlı ve düzgün.
Google çeviri kullanıyor ben beğeniyorum. Dediğin eklentiyi kurdum ve onda da google çeviriyi kullandım aynı çeviri. Pro sürümleri de var ama aylık 10 dolar bir çeviri uzantısına vermem.Hızlı da kötü çevirisi. Bir süre tarayıcıların entegre çevirilerini dene. Tekrar hatırlıyorsun çeviriyi.
Aynı cümleyi farklı tarayıcıda çevirdiğimde Türkçeyi daha düzgün kullanmıştı. Immersive çeviriyi de öyle hatırlıyorum nedens. Pro kısmında AI var diye biliyorum.Google çeviri kullanıyor ben beğeniyorum. Dediğin eklentiyi kurdum ve onda da google çeviriyi kullandım aynı çeviri. Pro sürümleri de var ama aylık 10 dolar bir çeviri uzantısına vermem.![]()