Deneyeceğim nasıl etkinleştiririm?
1- Adres çubuğuna about:config yaz. Daha sonra arama kısmına webgl.disabled yaz.

1715806926368.webp

2- Eğer true yazmıyorsa (varsayılan olarak false'tur)
1715807031804.webp
Sembölüne tıklayarak true'ya çevirin.

3- Ve Firefox'ı yeniden başlatın.

Kaynak: Upgrade your graphics drivers to use hardware acceleration and WebGL | Firefox Help

Yavaş olan internettir. 32 GB RAM var diyorsun. Bu donanımda internet paketlerini (MTU), internet hızını vb. optimize etmen lazım. Tarayıcıyı değil. Aynı Firefox'u bende kullanıyorum bir yavaşlığı yok. Hem de Lenovo T430, i5 3320M, 16 GB RAM ile.

Animasyonları falanda kapatmana gerek yok. Bizim önerimiz, en azından benim önerim tamamen bilgisayarın yavaştır, RAM'i az, CPU eskidir falan varsaymıştık.

Yavaş olan internettir. 32 GB RAM var diyorsun. Bu donanımda internet paketlerini (mtu), internet hızını vb. optimize etmen lazım. Tarayıcıyı değil. Aynı Firefox'u bende kullanıyorum bir yavaşlığı yok. Hem de Lenovo T430, i5 3320M, 16 GB RAM ile.

Animasyonları falanda kapatmana gerek yok. Bizim önerimiz, en azından benim önerim tamamen bilgisayarın yavaştır, RAM'i az, CPU eskidir falan varsaymıştık.

RAM az değil CPU i7 7700HQ. Önceden yavaş gelmiyordu da bir dönem olan Firefox yavaş konusu aklıma gelince biraz takıldım böyle olunca da gözüme battı. Android tarafında Techolay'da çok kötüydü hatta Techolay sorunlu sqnmamı Recep Baltaş'ın sosyali olması engelliyordu ön belleği temizleyin ve sorun gitmiş. Bir sorun yoktur öyleyse. Nightly sürümünü hariç tutuyorum nightlyde gerçekten yavaşlama oldu öyle böyle değil ama ana sürüm olmadığı içim önemsiz gördüm.

İnternet 100 mbps diğer cihazlsr kullanıyor paket kaybı falan 70 mbps hemen hemen.