Detaylar
Kim cevapladı?BraveFirefox çok hoşuma gidiyor ancak RAM kullanımı çok fazla. Bilgisayarda 12 GB RAM var. Firefox tabanlı düşük RAM kullanımına sahip bir tarayıcı önerebilir misiniz?
dotsh
Üstün
Brave Chromium tabanlı değil mi?
Palemoon, Basilisk vs var da ne kadar kullanmak istersin bilemiyorum.Firefox çok hoşuma gidiyor ancak RAM kullanımı çok fazla. Bilgisayarda 12 GB RAM var. Firefox tabanlı düşük RAM kullanımına sahip bir tarayıcı önerebilir misiniz?
Mason Lockwood
Başarılı
Adını unuttum ama Türkçe dil desteklemeyen bir tarayıcı vardı.Firefox çok hoşuma gidiyor ancak RAM kullanımı çok fazla. Bilgisayarda 12 GB RAM var. Firefox tabanlı düşük RAM kullanımına sahip bir tarayıcı önerebilir misiniz?
dotsh
Üstün
Pale Moon, Basilisk vs var da ne kadar kullanmak istersin bilemiyorum.
Floorp diye bir tarayıcı buldum. O nasıl?
Eklentiler kaynaklı RAM kullanımı artmış olabilir, Firefox tabanlı olanların hepsi bir süre sonra çok RAM tüketmeye başlıyor.
Gizliliğinize düşkünseniz Brave veya librewolf öneririm.
5-6 tane eklenti vardı. 2 GB RAM kullanıyordu. uBlock vb.
Adını unuttum ama Türkçe dil desteklemeyen bir tarayıcı vardı.
İngilizce kullanıyorum zaten. Problem olmaz. İsmini hatırlarsanız iyi olur.
İlk kez duyuyorum, denersen burada deneyim paylaşsan güzel olur gibi. Çok hafifletilmeye çalışılmamış çatallamaların pek kullanımda fark edeceğini sanmıyorum kaynak tüketimi açısından.Floorp diye bir tarayıcı buldum. O nasıl?
5-6 tane eklenti vardı. 2 GB RAM kullanıyordu. uBlock vb.
İngilizce kullanıyorum zaten. Problem olmaz. İsmini hatırlarsanız iyi olur.
dotsh
Üstün
İlk kez duyuyorum, denersen burada deneyim paylaşsan güzel olur gibi. Çok hafifletilmeye çalışılmamış çatallamaların pek kullanımda fark edeceğini sanmıyorum kaynak tüketimi açısından.
Biraz araştırayım belki kullanırım. Peki bu tarayıcı ile FirefoxCSS kullanabilir miyim?
Denemek lazım.Biraz araştırayım belki kullanırım. Peki bu tarayıcı ile FirefoxCSS kullanabilir miyim?
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young