Firefox tabanlı tarayıcı önerisi

Shawinnz

Uzman
Yer
Gudermes, Chechnya
Merhaba yer imlerim ve kayıtlı verilerim Firefox üzerinde olduğu için ayrıca uBlock Origin gibi uzantılar kullandığımdan Chromium ve aynı şekilde diğer nedenlerden dolayı Floorp ve librewolf önermezseniz sevinirim. Şu an Zen Browser kullanıyorum ama son güncellemelerle iyice batırmışlar. Zen Browser benzeri kişileştirmesi çeşitli olan Firefox tabanlı tarayıcı var mı?

Sadece yer imleri ve kayıtlardan dolayı geçmiyorsanız onlar dosya halinde dışa aktarılabiliyor.

Pale Moon hızlı diye biliyorum. Arayüzü hoşunuza giderse bakılabilir.

Teşekkür ederim hocam yükledim şimdi bir bakacağım.

Sadece yer imleri ve kayıtlardan dolayı geçmiyorsanız onlar dosya halinde dışa aktarılabiliyor.

Maalesef Chromium tabanlı olarak kullansam Brave kullanırdım onunda senkronize olayı ve tarayıcının içindeki kendi reklamları sıkıntılı zaten Brave'den Firefox'a geçiş yaptım.

Vaterfox.
Librewolf.
Pale Moon.

Vaterfox güzel duruyor teşekkür ederim.

Ecosia deneyebilirsiniz. Firefox'dan geçtim. Gayet az RAM tüketiyor takır takır da çalışıyor.

Direkt Firefox kullan geç.

Experimental Plasmafox Önerim

Librewolf neden istemiyorsunuz ki hocam? uBlock'ta yüklü geliyor hem. Librewolf'ü öneririm ama illa başka bir şey isterseniz Waterfox derim. Ya da direkt Firefox'a betterfox yamasını da kurabilirsiniz.

Librewolf neden istemiyorsunuz ki hocam? UBlock'ta yüklü geliyor hem. Librewolf'ü öneririm ama illa başka bir şey isterseniz Waterfox derim. Ya da direkt Firefox'a betterfox yamasını da kurabilirsiniz.

Librewolf çok sade gözüküyor hocam bir de geçmişimi hatırla dediğim halde her siteye tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyordum büyük ihtimalle ben becerememişimdir şu anlık Floorp'la devam edeceğim ama animasyonlardan dolayı biraz ağır olmazsa Waterfox'a geçebilirim hoşuma gitti teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…