Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?

Wraith'den ürün alır mıydın?

• Evet kesinlikle

Oy: 7 15,6%
  • Mecbur kalırsam evet

Oy: 21 46,7%
  • Herhangi bir internet sitesi değil mi zaten?

Oy: 3 6,7%
  • Tercih ederim ama THH ile de uğraşırım

Oy: 3 6,7%
  • Hayır.

Oy: 13 28,9%
  • Hayır (Yaşanmışlıklar var)

Oy: 2 4,4%

• Oy verenlerin toplamı
    45

Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba.

Son birkaç aydır başlıkta ismi yazan markaya karşı korkunç bir nefret dalgası başladı. Ne zaman bir ürün tanıtımı görsem altında birileri müşteri hizmetlerine gömçürmek ile meşgul.
Ve maalesef ki maalesef HAKLILAR!

Bir dönem "ambalajı açtığım için iade almıyorlar" gibi bir söylem yaygındı malum. Keza servis ve garanti hizmetleri sadece Wraith markalı ürünlerde geçerliydi. Kendilerine ait olmayan markaları bildiğin umursamıyorlar. Bunu forumlarda ve markanın adı geçen her mecrada görmekten ben yoruldum artık.
ATK Battle Axe PRO'nun Triger'larının kronik sorunlu olduğunu bildiğimden kutu açılış ve PC'ye ilk bağladığım anın videosunu falan çekmiştim. En azından ürün düzgün geldi de ihtiyacım kalmadı ona. Garantisiz ürün almak gibiydi. O kadar güven vermiyor elemanlar.

Yapmayı bildikleri şey butik markaları TR'ye getirmeleri ve yalaka influncerlarına ödül mamaları dağıtmaları. Özellikle Instagram tarafında tasma için kuyruk sallayan gördüm. Bazıları yorum falan siliyor bugün şahit oldum.
Haklarını yemeyelim; getirdikleri markalar sayesinde taş çağından kalma marka/model kıytırık ürünlerden kurtulduk. Özellikle gamepad tarafı felaketti. Keza bazı ürünlerin yedek parçaları da orada vardı. G502 Hero için skatezlerimi oradan almıştım, öncekiler erimişti hep. Keşke getirdikleri ürünlere az buçuk sahip çıkmayı da bilseler.

Wraith hakkındaki düşüncelerinizi, yaşadığınız olumsuz deneyimleri atabilirsiniz.
[Üstüme mesuliyet kabul etmiyorum]

İyi sosyaller.

Düşük bütçede sundukları mouseler gayet güzel. Aynı şekil birkaç IEM kulaklık da iyi. Tercih ederim, hatta ettim fakat müşteri hizmetleri ve garantinin olmadığını bilerek satın aldım. Garanti var ama olmasa daha iyi maalesef.

Son birkaç ay değil de son 1 yıl diyelim ona. Her zaman nefret ediyordum nefret etmeye devam edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de mouse ve IEM kulaklık aldım birkaç adet, 1 tane kulaklıkta sorun çıktı garantisinin bitmesine 1 ay kalmıştı ama yardımcı olup yenisini gönderdiler. Ve tanıdık yayıncı bir arkadaşım da reklamlarını yapıyor Wraith'in, ona da güvenim sonsuz o yüzden güveniyorum ben. İstediğim ürünü bulduktan sonra firma güvenilirlikleri sorunsuz bence.

Ben de kendi deneyimimi anlatayim. BigBig Won Aether adli gamepad'i satin almistim. Yanlış olmasin tam hatirlamiyorum en fazla 6 ay sonra LT tusu bozuldu. Ve bu gamepadde bunu yasayan tek kisi degilim. Kronik sorunlu yani. Garantiye gonderdim. Kullanici hatasi dendi. Ellerinde malzeme olmadigi icin ucretli tamir de yapmadilar. Gamepad oyle kaldi. Kendi kendine tusa bastigi icin kullanamiyorum. Bir daha bir sey alir miyim? Hayir.

Açıkçası ben ATK A9 Plus + Tangzu Waner Red Lion + DAC almayı düşünüyordum.
Ancak DAC ve kulaklığın stoğu bitti, ne zaman geleceği de belli değil. Ayrıca bu kulaklık nadiren de olsa bozulabiliyormuş ve Wraith bu konuda pek güven vermiyor.
Sizin bu anlattıklarınız da eklenince Wraith'ten 4-5 bin TL'lik alışveriş yapmaktan vazgeçtim.
Amazon'dan Anker Q20i kulaklığım için bir Apple DAC, N11'den de Aula V9 Pro alıp bu işi tamamlayacağım. (Memnun kalmazsam mecbur IEM alacağım Wraith'den.) Wraith yeni ürünler getiriyor ancak garantisi ve güvenilirliği olmadıktan sonra oraya para akıtmanın hiçbir anlamı yok.
Satışları düşsün ki akılları biraz başlarına gelsin.

Wraith'in eger kendi markali urununu aliyor olsam "Evet kesinlikle." derdim zira kendi urunlerinin gercekten arkasinda duruyorlar, gerek satis sonrasi destekleri olsun vs. kendim de deneyimledim. Ancak is Wraith disi markali urunlere vs. gelince satis sonrasi destek kalitesi bayagi dusuyor. Urunler kaliteli, ancak sonucta teknolojik urun. Sikinti cikarabiliyor. Cikinca da ugrastirabiliyorlar. Genelde ucretsiz tamir vs. yapiyorlar farelere vs. ancak sorun yasayan sayisi da bir hayli fazla.

Bunu yazdığım için muhtemelen bir çok kişi beni eleştirecek ancak Wraith'ten ürün alacağıma gider SteelSeries alırım daha iyi. Sebebi ise çok basit, ürün desteği ve servis politikası. Ürün garanti kapsamı içinde arızalansa dahi birebir değişim sağlıyor, stokta yoksa satıcı bir üst muadil versiyonunu veya isteğe bağlı para iadesini sorunsuz şekilde gerçekleştiriyorlar. Aslında markaya verdiğiniz para bir nevi teknik hizmet ve servis garantisine verilmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…