Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?

Wraith'den ürün alır mıydın?

• Evet kesinlikle

Oy: 7 14,6%
  • Mecbur kalırsam evet

Oy: 22 45,8%
  • Herhangi bir internet sitesi değil mi zaten?

Oy: 3 6,3%
  • Tercih ederim ama THH ile de uğraşırım

Oy: 4 8,3%
  • Hayır.

Oy: 15 31,3%
  • Hayır (Yaşanmışlıklar var)

Oy: 2 4,2%

• Oy verenlerin toplamı
    48
İtopya ve Wraith, bu ikisi piyasanın içine etmiştirler, neredeyse bütün yatırımları influncerlara, cahil insanlara reklamlarla "güvenli liman" algısı yaratmaktan başka becerileri yok, ne fiyatta, ne de satış sonrası destekte çok kötüler.

Şunlara 1 kuruş yedirmemek lazım, Irak'a, Gürcü'ye gir-çık yapmak daha kârlı.

Gözlüklü arkadaşı samimi bulmuştum, yazık oldu.
Tekelleşme gerçekten büyük bir sorun.
Devletin artık bu tarz olaylara bir el atması lazım. Ama el gelene kadar bizlerin cep boşalır.
Gözlüklü arkadaş Yiğit Doğuhan Mandıroğlu. Bir tek kendisi kamera önünde zaten.
Wraith kurucu ve ortaklarından ikisi kardeş, diğeri Berk Batuhan Mandıroğlu. Son kişi ise Mehmet Berke Ertuğrul.

2024'den sonra satışları bayağı arttı rakamlardan belli oluyor zaten.

2026 Tahakkuk'u merak ediyorum rahat 25M var bence.

Abi, fikir çok güzel, piyasada olmayan ürünleri getirin ülkeye.
Ama servis ve ağı daha iyi olsa bence çok iyi olurdu. İnsanların güveni olsa 25 m değil 100 m olsun. Suan hakettiklerini dusunmuyorum.

2024 den 2025 deki rakam ciddi bu arada. 5 kata yakın artış var.

Hadi Gaming.Gen.TR sana inanıyorum! Yakın zamanda PXN'ler ile ihtiyacımız olan bir markayı soktun, öncesinde birkaç niş markayı, özellikle Thermalright ve Enermax ile piyasanın içinden geçtin, elin soğumadan devam et PLS!

Dur bakalım benim bir ürün sorunlu Gaming.Gen.TR ile uğrascaz deneyimimi yazacağım daha ama 1 hafta sonra falan yaparım muhtemelen zamanım olmuyor onun dışında kontrolcu olarak PXN kontrolcu almıştım oradan.

Dur bakalım benim bir ürün sorunlu Gaming.Gen.TR ile uğrascaz deneyimiki yazacağım daha ama 1 hafta sonra falan yaparım muhtemelen zamanım olmuyor onun dışında kontrolcu olarak PXN kontrolcu almıştım oradan.
PXN V10 Ultra ve Pro'lara bakarken 17k fiyatı canımı yakmıştı vaz geçmiştim. Sonra getirip 14k dan mı ne vermişlerdi.
1 hafta boyunca 2. el aldığım Thrustmaster T128 ile bakışmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…