Baklava fıstıklı mı daha iyi cevizli mi?

• Fıstıklı

• Cevizli

• Fark etmez aga, her türlü baklavayı gömerim!

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
5
Evet, böyle bir soruyla geldim bu sabah yine :D Ben hep cevizli baklavayı aşırı severek yerdim. Fıstıklıya hep sevmem gözüyle bakardım. Ama kaliteli bir fıstıklı baklava yiyince fıstıklının da çok iyi olduğunu anladım. Hâlâ karar veremedim ben, sanırım "ikisini de her türlü gömerim aga" seçeneğini seçeceğim :D

Evet, böyle bir soruyla geldim bu sabah yine :D ben hep cevizli baklavayı aşırı severek yerdim. Fıstıklıya hep sevmem gözüyle bakardım. Ama kaliteli bir fıstıklı baklava yiyince fıstıklının da çok iyi olduğunu anladım. Hâlâ karar veremedim ben, sanırım "ikisini de her türlü gömerim aga" seçeneğini seçeceğim :D

Fıstıklı tabii ki.

Evet, böyle bir soruyla geldim bu sabah yine :D ben hep cevizli baklavayı aşırı severek yerdim. Fıstıklıya hep sevmem gözüyle bakardım. Ama kaliteli bir fıstıklı baklava yiyince fıstıklının da çok iyi olduğunu anladım. Hâlâ karar veremedim ben, sanırım "ikisini de her türlü gömerim aga" seçeneğini seçeceğim :D

Güvenilir olan yerden yiyorsam kesinlikle fıstıklı. Güvenilir değilse zaten bezelyeli baklava sayılıyor.

Ceviz acı bir ürün. Sütlü baklavada bile acılığı tadılıyor. Cevizli sevmem ama verilse de affetmem.