Ethem Efe
Üstün
Mantıya tekrar kıyma?Mantı üzerine yoğurt. Domates sosuna da kıyma, salça, biraz da hafif acılı baharat ayarını tutturdun mu çiçek.
Mantıya tekrar kıyma?Mantı üzerine yoğurt. Domates sosuna da kıyma, salça, biraz da hafif acılı baharat ayarını tutturdun mu çiçek.
Forum ahalisi aşçı olmuş arkadaş, herkeste ağız sulandıracak tarifler var bu ne ya.Mantı üzerine yoğurt. Domates sosuna da kıyma, salça, biraz da hafif acılı baharat ayarını tutturdun mu çiçek.
Senelerdir her türlü sosu ve yemeği yapmayı denedim. Bir şeyler biliyoruzForum ahalisi aşçı olmuş arkadaş, herkeste ağız sulandıracak tarifler var bu ne ya.
Evet, çok alakasız ve güzel bir soru ile geldim. Şahsen ben toz biber, yağ ve nane ile yapıyorum. Salça çok ağır kaçıyor.
Döneri daha çok seviyor o ama ben orta hâlli bir şarapla güzel bir bonfile yemeği yaparsam daha çok sever.
Şarap denemeden önce her zaman bonfile ve şarabın hayalini kurardım. Şarabı denedikten sonra ise sanırım su ve bonfileyi tercih ederim. Belki de içtiğim şarap kötüydü, artık bilmiyorum.Döneri daha çok seviyor o ama ben orta hâlli bir şarapla güzel bir bonfile yemeği yaparsam daha çok sever.
Geçen sefer geleceğini söyledi, ben de bonfile yemeği yapayım dedim doğal olarak. Eve 2 tane tavuk dürümle geldi 'Hadi otur yiyelim.' dedi, elimdeki tavada bonfileyi görünce eli ayağı birbirine karıştı.
Kalitesi ortalama bir şarapla bonfile yemeği çok güzel oluyor. Alttaki videoyu izlemeni öneririm.Şarap denemeden önce her zaman bonfile ve şarabın hayalini kurardım. Şarabı denedikten sonra ise sanırım su ve bonfileyi tercih ederim. Belki de içtiğim şarap kötüydü, artık bilmiyorum.
Şarap denemeden önce her zaman bonfile ve şarabın hayalini kurardım. Şarabı denedikten sonra ise sanırım su ve bonfileyi tercih ederim. Belki de içtiğim şarap kötüydü, artık bilmiyorum.
Kalitesi ortalama bir şarapla bonfile yemeği çok güzel oluyor. Alttaki videoyu izlemeni öneririm.
Genellikle Biricik kullanıyorum, tadı pek iyi olmadığı için yemeklik şarap olarak kullanıyorum. Yemek yanında içmek için Sarafin Chardonnay veya Merlot kullanıyorum. Kız arkadaşım Buzbağ Emir Narince hastası ama hak veriyorum, yağ gibi akıyor.Var mı şarap öneriniz? Videoyu müsait bir zamanda izleyeceğim.