Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Mantının üstüne sarımsaklı yoğurt, üstüne de toz biber/tereyağı/kekik/çok az nane/kajun baharatından oluşan bi' sos yapıp döküyorsun. Ağzımı sulandırdın ya.
Kekik ve kajun hiç düşünmedim ama lezzetli duruyor. Deneyeceğim.
Tartıscagmız şey mantı sosu değil mantı olmalı Yunan'lar mantıyı da çalmış.
Artık durduramayız onları.
SF26
Üstün
Dene de canımı çektirdin ya.Kekik ve kajun hiç düşünmedim ama lezzetli duruyor. Deneyeceğim.
Ethem Efe
Üstün
Özür dilerim
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Bu saatte yemek yersem mide fesatı geçiririm. Gerek yokÖzür dilerim. Trendyol üzerinden söyle, kaynat hemen.
Ethem Efe
Üstün
Sanırım günün her saatinde herhangi bir şey yiyip normal uyuyabilen bir tek benim.Bu saatte yemek yersem mide fesatı geçiririm. Gerek yok.
Artık yarın yaparsınız
SF26
Üstün
Üşenmezsem yaparım kendime, benimki sürpriz ziyaret atarsa dolaptan özel gün bonfileleri çıkarırızSanırım günün her saatinde herhangi bir şey yiyip normal uyuyabilen bir tek benim.
Artık yarın yaparsınız.
Ethem Efe
Üstün
Şimdi de benim canım çekti, böyle olmaz kiÜşenmezsem yaparım kendime, benimki sürpriz ziyaret atarsa dolaptan özel gün bonfileleri çıkarırız![]()
- Makaleler
- 1
Mantı üzerine yoğurt. Domates sosuna da kıyma, salça, biraz da hafif acılı baharat ayarını tutturdun mu çiçek.

Hocam o işler tavuk sote ile belirlenmiyor muydu?Üşenmezsem yaparım kendime, benimki sürpriz ziyaret atarsa dolaptan özel gün bonfileleri çıkarırız![]()
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-