Herkes burada güvenilir yazmış ama FitGirl sıkıştırma yapıyor bana göre güvenli değil.
site.webp

S: N oyununu ne zaman kıracaksın?
C: Asla. Ben bir cracker değilim, bir Repacker'ım. Program bile yazamıyorum. Benim bilgim sıkıştırma üzerine, crackleme üzerine değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yüklü, sorun yaşamadım. Epic'te her gün güncelleme gelmesinden bıktım korsan yükledim, FPS de daha yüksek. Online oynamıyorsan yükleyebilirsin.

@DefenderNinja, Repacker'ların amacı bu zaten. Onların işi oyunu kırmak değil. Güvenilir cracker'lardan zaten kırılmış oyunu alıyorlar, onu yeniden paketliyorlar.

Soruya gelirsek, FitGirl çok popüler ve güvenilir bir repacker. Kullanabilirsiniz. Yalnız kurulumu çok uzun sürebilir ve kurulum esnasında işlemci yüke girebilir, bilgisayar yavaşlayabilir; bunlar normaldir.

Herkes burada güvenilir yazmış ama FitGirl sıkıştırma yapıyor bana göre güvenli değil.
Eki Görüntüle 170289
S: N oyununu ne zaman kıracaksın?
C: Asla. Ben bir cracker değilim, bir Repacker'ım. Program bile yazamıyorum. Benim bilgim sıkıştırma üzerine, crackleme üzerine değil.

Virüs gibi konularda güvenli hocam ben yıllardır oyun indiriyorum Fitgirl'den indirdiklerimde sıkıntı çıkmadı başka sitelerden indirdikten bir süre sonra işlemcimle ekran kartım boşta çok kullanılmaya başlanmıştı.

@DefenderNinja, repacker'ların amacı bu zaten. Onların işi oyunu kırmak değil. Güvenilir cracker'lardan zaten kırılmış oyunu alıyorlar, onu yeniden paketliyorlar.

Soruya gelirsek, FitGirl çok popüler ve güvenilir bir repacker. Kullanabilirsiniz. Yalnız kurulumu çok uzun sürebilir ve kurulum esnasında işlemci yüke girebilir, bilgisayar yavaşlayabilir; bunlar normaldir.

Doğrudur hocam Steam gibi bir platformdan indirilmiyor sonuç olarak bilgisayar zaten iyi ise setup dosyası kurulur hızlıca render işlemindeki kadar bile işlemci kullanmıyor.