Her partı tek tek yüklemek uğraştırıcı değil mi?
Yazıyı düzenledim, paylaşılan linkte tüm part linkleri bulunuyor. Hepsini kopyalayıp LinkGrabber'a attığınızda tümünü algılıyor ve indirmeye başlıyor. Sanki tek dosya indiriyormuşsunuz gibi hepsini kendisi ayarlıyor.

Yazıyı düzenledim, paylaşılan linkte tüm part linkleri bulunuyor. Hepsini kopyalayıp LinkGrabber'a attığınızda tümünü algılıyor ve indirmeye başlıyor. Sanki tek dosya indiriyormuşsunuz gibi hepsini kendisi ayarlıyor.
98 partlı bir oyunda aynı anda 98 indirme yapmak hızı yavaşlatmıyor mu?

98 partlı bir oyunda aynı anda 98 indirme yapmak hızı yavaşlatmıyor mu?
Hayır, hepsinin hızını otomatik ayarlıyor. Dediğim gibi tek bir dosya indiriyormuşsunuz gibi sıkıntısız indiriyorsunuz. Uygulama kendisine göre ayarlıyor.

1741544406804.webp

1741544451503.webp

Defender yerine Avast veya başka bir ücretsiz av kullanmayı deneyin.

Hocam boş verin. Aklınıza gelecek her şeyi denedim. Sağ olun iyi akşamlar.

Hayır, hepsinin hızını otomatik ayarlıyor. Dediğim gibi tek bir dosya indiriyormuşsunuz gibi sıkıntısız indiriyorsunuz. Uygulama kendisine göre ayarlıyor.

Hocam sitenin orijinal linki nedir?

Güzel denk geldi teşekkürler hocam. Fitgirl'deki 98 tane linki tek tek kopyalayacak mıyız nasıl oluyor tam olarak?
Paylaşılan konuda Filehoster:F*ckingfast kısmına gireceksiniz. Orada "Download links" kısmındaki mavili olan linklerin hepsini kopyalayın. Optional olan kısımları indirip indirmemek size bağlı. JDownloader 2'deki LinkGrabber kısmına girip Ctrl+V yapın. Bazen linkleri otomatik algılıyor, duruma göre kontrol edersiniz. JDownloader'ın bulduğu linklerin sayısını ve doğruluğunu kontrol ettikten sonra indirmeyi başlatabilirsiniz.