En üstteki Filehoster:F*ckingFast kısmına girin. Dediklerimi göreceksiniz.Hocam bahsettiğiniz yer tam olarak neresi? Şuradaki kısım var ama burada partlar ayrı ayrı.
Eki Görüntüle 131434
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam burada da tüm partlar ayrı ayrı şekilde. Tam anlayamadım kusura bakmayın.En üstteki Filehoster:F*ckingFast kısmına girin. Dediklerimi göreceksiniz.
Oradaki mavili olan linkleri başından tutup aşağıya çekin ve kopyalayın.Hocam burada da tüm partlar ayrı ayrı şekilde. Tam anlayamadım kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 131436
Hocam çok teşekkürler deneme yaptım sanırım oldu. Tüm partları rar olarak aldı ve tek bir dosyada birleştirdi. Bugün Elden Ring için 25 liraya steam hesabı almasaydım gece yüklerdim.Oradaki mavili olan linkleri başından tutup aşağıya çekin ve kopyalayın.
@Peganeo, Hocam merhaba iyi akşamlar. Elden Ring'in indirilmesinin bitmesine 2 saat kaldı. İndirme bitince ne yapmam gerek acaba? İçinde 98 tane rar dosyası olan bir klasör elde edeceğim sanırım. Bundan sonrasında ne yapacağım?
Son düzenleme:
Kendisi otomatik partları çıkartacak. Siz sadece yüklediği klasöre gidip kurulumu yapacaksınız. Uygulama üzerinden çıkartılıp çıkartılmadığı hakkında yazıyor orta kısımda. Ardından tüm dosyaları isteğe bağlı silebilirsiniz.@Peganeo, Hocam merhaba iyi akşamlar. Elden Ring'in indirilmesinin bitmesine 2 saat kaldı. İndirme bitince ne yapmam gerek acaba? İçinde 98 tane rar dosyası olan bir klasör elde edeceğim sanırım. Bundan sonrasında ne yapacağım?
Hocam indirdikten sonra dosyada kurulum yapmak bu kadar uzun sürüyor mu normal mi bu? 1.5 saat biraz uzun değil mi ya.Kendisi otomatik partları çıkartacak. Siz sadece yüklediği klasöre gidip kurulumu yapacaksınız. Uygulama üzerinden çıkartılıp çıkartılmadığı hakkında yazıyor orta kısımda. Ardından tüm dosyaları isteğe bağlı silebilirsiniz.
Son düzenleme:
@Afterbyte arkadaşın dediği kısımda mevcut. Ancak Torrent kullanmak daha cazip geliyor bana. Neden Torrent kullanmıyorsun ki?
Hocam 1337X te oyun indirirken birkaç tane oyun sanırım seedlenmediği için Torrent indirmeyi denerken indirmiyordu hiçbir şekilde. FitGirl veya benzeri repack sitelerinde de Torrent yöntemi aynı sorun olur diye korktuğum için Torrent'ten kaçınıyorum şu an.
Bu sitenin torrentlerinde hiç sorun olmuyor. Yani indirme hatası vermiyor ya da indirmenin başlamadığı. Seed-leech sorunu vb olmuyor dediğiniz site var mı?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347