Hocam RDR2.exe vardı onu çalıştırınca hata veriyor hata şu "Please run Red Dead Redemption 2 from the Rockstar Games Launcher" maalesef çalışmıyor launcher.exe denediğimde ise normal giriyor ama yine activation requied hatası alıyorum. Yalnız bi tane daha dosya var launcher.exe nin altında çalıştırayım mı?

Dosya bu : Eki Görüntüle 244325
Dene. Yine olmazsa bu mesajımı raporlayıp moderasyondan rica et crack dosyasını ulaştırayım. @pEmirq

Son düzenleme:
Boş işlerle uğraşıyorsunuz bu varken:

Kod:
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition-Razor1911
Cok deneyimli ve bilgili olmayan insanlar icin Scene release'lerini bulmak sikintili is. Daha fazla zararli yazilimla karsilasma riskleri var. Repack bunun icin daha pratik ve ulasmasi cok daha kolay.

Zaten onu baz alıyor. Onlarda da bu tip sorun yaşayan kişiler oluyor. "Adam akıllı" bir kurulum sihirbazı avantajı var. Gerçi karşılığında işlemciniz bir hayli eskiyor.
Islemci eskiyor demek abarti olur bence. Islemciler zaten surekli ve yogun is yuku kosullari altinda dayanikli olacak sekilde tasarlanmis bilesenler. Yillarca dahi agir kosullar altinda elektriksel ve/veya termal problemler olmadigi surece bozulmazlar.

Bence siz fake siteden indirdiniz, bu kadar olamaz. Adam sana sadece clean file göndermiş galiba. Sitenin sonu ".com" değil ".site" dir, iki kelime arasında da çizgi vardır fazla ayrıntı veremiyorum maalesef.

Islemci eskiyor demek abarti olur bence.
Lafın gelişiydi. En üst seviyede olmasa da yaşına göre tatmin edici bir deneyim yaratacak işlemciler için (SSD şart olmalı bence ama HDD ile) 5 saat yükleme demiş. Gereksiz. Sadece sıkıştırdım demek için yapılıyor. İnsanlar yok internet hızı yok bilmem ne diyor. Adam hiçbirini demiyor. Sıkıştırabiliyorum diyor.

Steam'e göre ortalama hızımız 62,6 Mbps. Genele yayıldığında bunun yarısını az almakta bir sorun görmüyorum.
Oyunun boyutu 119,4 GB. Repack boyutu 68,8 GB. Fark 50,6 GB. Ortalama kullanıcı bunu ~3,5 saatte indiriyor. 5 saatten daha az. Hadi işlemci eskimesi lafın gelişiydi, kaldı ki elektrik tüketimi var olan bir şey. Disk gerçekten eskiyor. Fazladan %57 yazma yapıyorsunuz. 10 yılda ulaşacağınız TBW 6 yılda geliyor.

Bence siz fake siteden indirdiniz, bu kadar olamaz. Adam sana sadece clean file göndermiş galiba.
Doğru sitede yorumlara hiç baktınız mı? 1 aydan daha önce yayınlanmış herhangi bir taneye bakın. Ben çoğunun doğrudan ya da dolaylı olarak kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum ama yine de sorun yaşayan bir sürü kişi var.

Doğru sitede yorumlara hiç baktınız mı? 1 aydan daha önce yayınlanmış herhangi bir taneye bakın. Ben çoğunun doğrudan ya da dolaylı olarak kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum ama yine de sorun yaşayan bir sürü kişi var.
Yorumlara bakmadım, yapması gereken şeyleri temel olarak yaptıysa (örn: AV kapatmak.) ve olağan üstü bir durum yoksa çalışır, yanlış site değilse kurulumda patlamıştır, değilse daha olağan üstü bir durum olmuştur örneğin belki bilirsiniz bir ara Empress Denuvo crackleri çalışmıyordu, örneğin ben Ghost Recon Wildlands kurduğumda çalışmamıştı, Windows 11'in 24H2 güncellemesi patlatmış crackleri sonradan öğrendik, bunun gibi bir şey olmalı o zaman.

Belki kişi 26H2 veya 27H2 güncelledi herkesden önce orada patladı, olabilir direkt kendim yaşadım, o günden beri Windows gücellemem, travma olmuştur Ghost Recon Wildlands benim için, en az 5 kaynaktan indirmiştim hiç biri çalışmamıştı sonradan ortaya çıktı işte, hayat, denk geliş kötü oldu. Muhtemelen bir Windows güncellemesinin crack bozduğu ilk an olabilir bilmiyorum.