Sabah ‘korsan kullanmayın’ dedim diye yorumum silinmişti. Sonuç? Konu sahibi arkadaş hem tonla virüs yedi, hem oyunu çalıştıramadı, hem de boşuna saatlerini çöpe attı. Yazıktır, günahtır. Oyunları orijinal oynayın, güvenliğinizi çöpe atmayın.

Razor-1911'in orijinal sitesini aramak mayın tarlasında koşmakla eş değer. Fit-girl çalışmıyorsa DODI denenebilir.
Razor-1911 gibi scene gruplarının sitesi olmaz. Ne günlere kaldık ya rab...

Oyunu kurarken ve sonrasında Defernder vb. zımbırtıları kapattığınıza emin misiniz? VirusTotal kontrolü yapan biri olarak hash kontrolü sonrası başına bir şeyler gelmiş olması şaşırtmaz.

_Unlocker klasörü DLC'ler için.

Zaten onu baz alıyor. Onlarda da bu tip sorun yaşayan kişiler oluyor. "Adam akıllı" bir kurulum sihirbazı avantajı var. Gerçi karşılığında işlemciniz bir hayli eskiyor.
Bunda da standart kurulum sihirbazı var, Crack hariç dosyalar elle kopyalanmıyor. Crack yapmayı bile bilmeyen bir nesil geldi...

RAZOR-1911 gibi scene gruplarının sitesi olmaz. Ne günlere kaldık ya rab...

Ben de onu diyorum işte. Onların orijinal dosyalarının paylaşıldığı siteleri bulmak çok zor. Fit-girl gibi repackerların sitelerinin bile birçok çakması varken scene gruplarının orijinal dosyalarını bulmak çok zor. Zamanında R. G mechanics in orijinal dosya paylaşılan sitesini aramak için çok ter dökmüştüm.

Raporla diğeri işaretle bir şeyler yaz uygunsa DM açarlar.
Hocam indirdim ama içinde crack diye herhangi bir dosya yok
1777384440580.webp

Tamam bu sefer antivirüsü tamamen kapatarak Setup'tan kur. FitGirl'de crack gömülü olur zaten haricen bir Crack'e gerek olmaz genelde.

Tamamdır hocam çok sağ olun ben ilk indirmeyi denediğimde setup dosyasını açmadan önce antivirüsü açmıştım o yüzden crack gitmiş olabilir yardımınız için teşekkür ediyorum iyi günler.

Tamam bu sefer antivirüsü tamamen kapatarak Setup'tan kur. FitGirl'de crack gömülü olur zaten haricen bir Crack'e gerek olmaz genelde.

Hocam birkaç gündür uğraşıyorum ama hâlâ aynı hatayı alıyorum maalesef. Sanırım bu şekilde çözülmeyecek gibi duruyor. Belki internetle ilgili bir sorun olabilir ama emin değilim. Bu arada önerebileceğiniz bir oyun var mı FitGirl'den?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok sağ olun ben ilk indirmeyi denediğimde setup dosyasını açmadan önce antivirüsü açmıştım o yüzden crack gitmiş olabilir yardımınız için teşekkür ediyorum iyi günler.

Hocam birkaç gündür uğraşıyorum ama hâlâ aynı hatayı alıyorum maalesef. Sanırım bu şekilde çözülmeyecek gibi duruyor. Belki internetle ilgili bir sorun olabilir ama emin değilim. Bu arada önerebileceğiniz bir oyun var mı FitGirl'den?
Mesajımı raporladın mı? İstersen crack dosyalarını atabilirim. Büyük ihtimalle crack uygulayınca girebilirsin.